- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Sağ ol canım benimEllerine sağlık Nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benimEllerine sağlık Nevoşum
ben de salatalara koymak için mısır haşlayıp tanelere ayırdım derin dondurucuya koydum.Haşlayıp yemek için mısırı kurutup böyle taneliyorum..
Sonra pişirmeden bir gece önce ıslatıp pişiriyorum.
Eki Görüntüle 3334500
Ellerine sağlık canımben de salatalara koymak için mısır haşlayıp tanelere ayırdım derin dondurucuya koydum.
evet mısır güzel oluyor afiyetle yiyelimEllerine sağlık canım
Ben bunu haşlayınca birer poşet koyuyorum. Bitince tekrar koyuyorum
Pizza ve salatalarda iyi oluyor.
Sağ ol canımevet mısır güzel oluyor afiyetle yiyelim
Biz daha kıştan çıkamadık bulca nispet mi yapıyorsun anlamadımBurada kış hazırlıkları bezelye,yaprak ve sevenler için bakla ile başladı
Bezelye Mart ayında çıkmıştı zaten 3 haftasi gibi.
6 kilo bezelye koydum şimdilik,kilosu 3 kg 50
Yapraklar 75-90 arasında diyorlar.
Cileklerde çoğunlukta tezgahta yavaş yavaş çilek reçeli yaparlar.
Biz de kışta kalsak keşke yazı hic sevmiyorumBiz daha kıştan çıkamadık bulca nispet mi yapıyorsun anlamadım
Bezelyeyi bende çok kullanıyorum. Ama taşınacağım ondan alıp koyamadım. Haziranda olmaz herhaldeBurada kış hazırlıkları bezelye,yaprak ve sevenler için bakla ile başladı
Bezelye Mart ayında çıkmıştı zaten 3 haftasi gibi.
6 kilo bezelye koydum şimdilik,kilosu 3 kg 50
Yapraklar 75-90 arasında diyorlar.
Cileklerde çoğunlukta tezgahta yavaş yavaş çilek reçeli yaparlar.
Burada Haziranda kalmıyor diyebilirim çünkü erken çıkıyor erken çıktığı için çabuk bitiyor.Bezelyeyi bende çok kullanıyorum. Ama taşınacağım ondan alıp koyamadım. Haziranda olmaz herhalde
Kilosu iyiymiş burada 30-40
Eşyalar burada kalacak, gittiğimiz yerde yeni dolap alacağızOndan olmazBurada Haziranda kalmıyor diyebilirim çünkü erken çıkıyor erken çıktığı için çabuk bitiyor.
Derindorucular fişi cekilince ağzı açılmayinca 48 saat birşey olmuyor buzdolabınin fişini tasinacagin gün çeksen oda olur belki.
malatyaya mı geri dönüyorsunuz canım?Eşyalar burada kalacak, gittiğimiz yerde yeni dolap alacağızOndan olmaz
Teşekkür ederim fikir için
burada da 40 TLBezelyeyi bende çok kullanıyorum. Ama taşınacağım ondan alıp koyamadım. Haziranda olmaz herhalde
Kilosu iyiymiş burada 30-40
Evet canım döneceğim.malatyaya mı geri dönüyorsunuz canım?
hadi hayırlısıEvet canım döneceğim.
Sadece mayıs ayında çıkıyor.Merhabalar henüz erken değilmi bezelyeyi buzluğa atmak için
Değil tam mevsimi Kendi yaşadığım şehirde Haziran'da bulunmaz artık,burada erken çıkıyor bezelye.Merhabalar henüz erken değilmi bezelyeyi buzluğa atmak için