Kış geldi

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhabalar, Ankara’da yaşıyorum ve okulum şehrin dışında, yani merkezden birkaç derece daha soğuk oluyor. Evden otobüse yürümek falan derken bayağı bir soğukta kalıyorum. Mont arayışı içine girdim. Kaz tüyü alayım diyorum 1200 liradan aşağı yok ve bütçemi iki katı kadar aşıyor. 600 lirayı geçmeyen sıcak tutan mont öneriniz var mı? Varsa nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Ps; Hayvanseverlerden özür diliyorum ki ben de hayvanları sever, korurum. O yavruların canlı canlı yolunduklarını bilmiyordum. Ölenlerden falan alındıklarını sanıyordum.

Son düzenleme:
Merhabalar, Ankara’da yaşıyorum ve okulum şehrin dışında, yani merkezden birkaç derece daha soğuk oluyor. Evden otobüse yürümek falan derken bayağı bir soğukta kalıyorum. Mont arayışı içine girdim. Kaz tüyü alayım diyorum 1200 liradan aşağı yok ve bütçemi iki katı kadar aşıyor. 600 lirayı geçmeyen sıcak tutan mont öneriniz var mı? Varsa nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Nerde hangisi ucuz, kalın bilmiyorum ama iyiki aşmış bütçenizi ve almamışsınız . Aldığınız montu bir beden büyük alıp içine polar filan giyin, almayın kaz tüyü :KK42:. O hayvanların tüylerini canlı canlı yoluyorlar . :cry:

trendyolda uygun fıyatlar montlar bulabılırsınız

Hic tavsiye etmem.deli gibi batiyor ve ragatsiz ediuor. Arkadaslarin dedigi gibi icine termal polar alabilirsn sicacik tutar. Ama o kadar oahali olmayanlarida var ben mesela k.t.n dan almistm beyaz guzel turylu bir mont ve senelrrce giyindim hem cok şik hemde terletiyordu resmen. Ve 4 sene once 100 liraydi suan bakmadm fiyatlara ama en fazla 250 fiandir. Indirkmden yakalayn.

Valla panpa bence şişme mont iyi fikir. İyi olanlatı da en az 1000tl haklısın. Gelecek cuma Black Friday indirimine gir derim acaip indirim oluyor. Zara kabanları montları tavsiye ederim. Yakası kürklü parka tipleri aşırı sıcak oluyor. Şişme montları da gayet güzel. Zara'da b.friday indirimi de oluyor.

Son düzenleme:
Valla panpa bence kaztüyü iyi fikir. İyi olanlatı da en az 1000tl haklısın. Gelecek cuma Black Friday indirimine gir derim acaip indirim oluyor. Zara kabanları montları tavsiye ederim. Yakası kürklü parka tipleri aşırı sıcak oluyor. Şişme montları da gayet güzel. Zara'da b.friday indirimi de oluyor.
Anammm almayın kuzucum kaz tüyü filan :( yoluyorlar o hayvanları ciyak ciyak . :KK17::KK61:O söylediğin şişme,mişme onlar daha iyi :KK68:

Bakımı falan çok sıkıntı. Kaz tüyü Almayın. Outdoor markalara bakın. Onlar daha sıcak tutuyor. İşleri bu.

Aldıgımız koltuk takımının kırlentlerı cok yumusak gelmıstı bana bende sormadım adama ıcınde elyaf mı var dıye. Sonra koltuklar eve geldı kılıflarını yıkamak ıcın bı actım aman allahım kaz tüyü:KK57::KK61: kahroldum eger o an kaz tuyu oldugunu soyleseydı asla o kırlentlerı almazdım. Demem o kı bız ısıncaz dıye baska canlılar mı ususun. :KK20: kesınlıkle kaz tüyü almayın paranız yetse bile. Icı tüylü olanlar var üstünede kalın şal alırsınız yünlü bide aynısından bere ısındınız ıste:KK28::KK66:

Anammm almayın kuzucum kaz tüyü filan :KK43: yoluyorlar o hayvanları ciyak ciyak . :KK17::KK61:O söylediğin şişme,mişme onlar daha iyi :KK68:

Zara yazıcam yine şişme:dondurma:Şişmeler gerçekten çok sıcak hatta bazen aşırı sıcak. Ben geçen sene bir tane 180tlye aldım, kışı geçirdim çok sıcak hem de spor şık.

Zara yazıcam yine şişme:dondurma:Şişmeler gerçekten çok sıcak hatta bazen aşırı sıcak. Ben geçen sene bir tane 180tlye aldım, kışı geçirdim çok sıcak hem de spor şık.
Ben şu anda hamilelikten galiba şu anda 1 derece burası yangın Ayşe gibi dolaşıyorum . Gerçi daha tam kış gelmedi . Neyse konu ben değilim :) aynen şişme olanlar güZel , ya da içe polar :rapci:

Ben de gerçekten canlı canlı yolunduklarını bilmiyordum. Şu an gerçekten üzüldüm. İyi ki bütçem yetmemiş. Elyaf alırım. MissCherryBlossom MissCherryBlossom sanki Zara kabanlar çok klasik gibi. Şişmeler de çok iri ben 41 kiloyum şu an :110:

Kaz tüyü almayın lütfen, iyi ki almamışsınız çekilecek değil hem bakımı. 200-300₺ arası çok kaliteli montlar bulabilirsiniz zara ve trendyolda.

Ben şu anda hamilelikten galiba şu anda 1 derece burası yangın Ayşe gibi dolaşıyorum . Gerçi daha tam kış gelmedi . Neyse konu ben değilim :) aynen şişme olanlar güZel , ya da içe polar :rapci:
Ayy bebecik sıcak tutuyor sizi demek

Ben geçen sene bershkadan parka almıştım,sıcacık tutuyor beni ki çok üşüyen biri olmama rağmen,içi kürklü kürkü çıkarılabiliyor.Şu an fiyatları 520 falan galiba yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Kuzum bende gecen sene zaradan almıstım bende cok memnunum aynı monttan mı aldık acep:KK53:

Merhaba
Ben sirt problemleride yasiyordum 2 yildir inatla outdoor almadim. Bu yil alirim dedim dolar endeksli fiyatlar ucmus. 3 bilinen outdoor markasi 2 binlerde geziyor. Eylulde 1300 liraya aldim. Ne yagmur ne ruzgar geciriyor 2 kis agriyla bitirdim su an hic agrim yok ustumde tuy gibi.
11.11 trendyol indiriminde 844 liraya dusurduler.
Bende ordan aldim ztn sokak sokak gezip aramadim.
20 25 kasimda yine indirim var.
Bence bir tik daha butceyi zorlayin yagmur ruzgar kar gecirmeyen ici cikabilen bsy bulun mutlaka denk gelir
Yagmurluk olarakta kullaniyorum simdiye kadar almamam hataymis.
Yol yuruyorum sabah ayazda cikiyorum toplu tasima kullaniyorum. Benim icin gerekli bir yatirimmis. Gecen kis 2 defa sirtim tutuldu ozel hastahanede 500 lira masraf yaptim montun parasini dr a vermisim

Şöyle pelus tarzı montlar denediniz mi? Geçen ben beyazını aldım göbeğim açık olmasına rağmen deli gibi sıcak tuttu ve terledim. Ve Ankaradan daha soğuk yerde yaşıyorum :) pelus montları da deneyebilirsiniz.

Eklentiler

• 3934F4C0-A302-4161-B8D5-B031E40183F1.webp
    3934F4C0-A302-4161-B8D5-B031E40183F1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 130
Back
X