Kış geldi

İçi polar mont diyorum. Meret yazın fena yakıyor, kışın ısıtıyor.
Kaz tüyü asla!!

Bir de 2 kıştır giydiğim (3.kış olacak) parkam var içi kürklü. Bershka dan 200tl ye falan almıştım baya sıcak tutuyor..

Boyunluk takmak da benim ısı derecemi baya etkiliyor yalnız onu da ekleyeyim. Boynum açık olunca daha çok üşüyorum ben..

Töbe Bismillah. O kazları canlı canlı mı yoluyorlar? Yolunan kazlar ne oluyor öyle çıplak mı kalıyor ya da ölüyorlar mı? Neden canlı yoluyorlar psikopat mı bu insanlar!!!!!

Konu sahibi, şişme montlar süper. 2 sene önce 100 tlye almistim cok memnunum.
İşte ben de bilmiyordum. Tavuk gibi yemek için kesilenlerden ya da vadesi yetip ölenlerden alınıyor sanıyordum.

Merhaba
Ben sirt problemleride yasiyordum 2 yildir inatla outdoor almadim. Bu yil alirim dedim dolar endeksli fiyatlar ucmus. 3 bilinen outdoor markasi 2 binlerde geziyor. Eylulde 1300 liraya aldim. Ne yagmur ne ruzgar geciriyor 2 kis agriyla bitirdim su an hic agrim yok ustumde tuy gibi.
11.11 trendyol indiriminde 844 liraya dusurduler.
Bende ordan aldim ztn sokak sokak gezip aramadim.
20 25 kasimda yine indirim var.
Bence bir tik daha butceyi zorlayin yagmur ruzgar kar gecirmeyen ici cikabilen bsy bulun mutlaka denk gelir
Yagmurluk olarakta kullaniyorum simdiye kadar almamam hataymis.
Yol yuruyorum sabah ayazda cikiyorum toplu tasima kullaniyorum. Benim icin gerekli bir yatirimmis. Gecen kis 2 defa sirtim tutuldu ozel hastahanede 500 lira masraf yaptim montun parasini dr a vermisim
Model marka atar msiiniz

1 monta okadar para vermekdense ici gayet kalin tüylü yünlü bir mont alip icinize sicak tutan yün bir bogazli kazak hirka giyseniz.
yünler acayip sicak tutuyor.
1 hirkam ve evde giydigim yelegim var böyle
giydigim an ter basiyor beni.
bunaltiyor bile sicakdan.
Hatta dun yelegi misafirim vardi ona verdim evime gelince disaridan geldi uzeride inceydi terledi cikardi.

Yani 1 monta 1000tl vermek hep bana sacma gelir.
okadar para verince mecbur hep giymen gerekecek baska degisik degisik alamazsan hep ayni montu giymek sikinti.
yani ben hep aynı montu giymek istemem.

bere takarsin boyunluklar var kalin kalin.
sal sararsin.

İçi polar mont diyorum. Meret yazın fena yakıyor, kışın ısıtıyor.
Kaz tüyü asla!!

Bir de 2 kıştır giydiğim (3.kış olacak) parkam var içi kürklü. Bershka dan 200tl ye falan almıştım baya sıcak tutuyor..

Boyunluk takmak da benim ısı derecemi baya etkiliyor yalnız onu da ekleyeyim. Boynum açık olunca daha çok üşüyorum ben..
gecen sezon su montlar pull&bear de 200tl dusmustu bir ara.
sizin dediginizden bu da sanirim.
images (11).webp

cok sicak tutuyor bunlar.

Töbe Bismillah. O kazları canlı canlı mı yoluyorlar? Yolunan kazlar ne oluyor öyle çıplak mı kalıyor ya da ölüyorlar mı? Neden canlı yoluyorlar psikopat mı bu insanlar!!!!!

Konu sahibi, şişme montlar süper. 2 sene önce 100 tlye almistim cok memnunum.

Evet canım maalesef canlı canlı yoluyorlar ... onlar kanlı kanlı tüysüz dolaşıyor . Biz ısınırken onlar üşüyor . Hepsi ölmüyor ama aralarında mikrop kapan ne bileyim ölen var mı bilmiyorum :( tüyleri çıkıyor sonra tekrar yolunuyor ...
misal kullandığımız bir çok kozmetik ürünün içinde de fok balığı yağı filan var, onları da özel çivili sopalar ile vura vura öldürerek özellikle kaçamadıkları için bebek fok balığından elde ediyorlar :KK42::cry: biz insanlar en acımasız canlılarız:KK42:

Evet canım maalesef canlı canlı yoluyorlar ... onlar kanlı kanlı tüysüz dolaşıyor . Biz ısınırken onlar üşüyor . Hepsi ölmüyor ama aralarında mikrop kapan ne bileyim ölen var mı bilmiyorum :KK43: tüyleri çıkıyor sonra tekrar yolunuyor ...
misal kullandığımız bir çok kozmetik ürünün içinde de fok balığı yağı filan var, onları da özel çivili sopalar ile vura vura öldürerek özellikle kaçamadıkları için bebek fok balığından elde ediyorlar :KK42::cry: biz insanlar en acımasız canlılarız:KK42:
:KK61:

Valla panpa bence şişme mont iyi fikir. İyi olanlatı da en az 1000tl haklısın. Gelecek cuma Black Friday indirimine gir derim acaip indirim oluyor. Zara kabanları montları tavsiye ederim. Yakası kürklü parka tipleri aşırı sıcak oluyor. Şişme montları da gayet güzel. Zara'da b.friday indirimi de oluyor.
Bende onu bekliyorum

Back
X