Kış geldi

Şöyle pelus tarzı montlar denediniz mi? Geçen ben beyazını aldım göbeğim açık olmasına rağmen deli gibi sıcak tuttu ve terledim. Ve Ankaradan daha soğuk yerde yaşıyorum :) pelus montları da deneyebilirsiniz.
Ben çok spor giyiyorum ve şapkalı bir şey arıyorum ama sezon sonu indiriminde alabilirim bulunması için. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Ben de gerçekten canlı canlı yolunduklarını bilmiyordum. Şu an gerçekten üzüldüm. İyi ki bütçem yetmemiş. Elyaf alırım. MissCherryBlossom MissCherryBlossom sanki Zara kabanlar çok klasik gibi. Şişmeler de çok iri ben 41 kiloyum şu an :110:
İşte üşümenin sebebi. 41 kilo ne yaw :eek:Gömeceksin yağlı hamurları olacaksın 60-65 bak nasıl ısınıyorsun :kk77:

İşte üşümenin sebebi. 41 kilo ne yaw :eek:Gömeceksin yağlı hamurları olacaksın 60-65 bak nasıl ısınıyorsun :kk77:
Ahahaha aynı büyükbabam gibi konuştunuz. Bana bakıp bakıp ‘sen bu kışı nasıl çıkacaksın kızım’ deyip duruyor :D

Kaz tüyü montlar ısıtmıyor pek. Ben öyle düşünüyorum en azından. Nasıl toplandıkları da malum zaten.

Ben de nike’ın bir montu var çift taraflı, acayip sıcak tutuyor. İnce sayılır, öyle kalın ağır vs değil. Nike bakabilirsin. İçeriğine dikkat et ama ördek tüyü, kaz tüyü vs olmasın. Benimkinde %26 ördek tüyü varmış, ürünü yıkadıktan sonra görmüştüm. Önce görseydim kesinlikle iade ederdim...

Kaz tüyü montlar ısıtmıyor pek. Ben öyle düşünüyorum en azından. Nasıl toplandıkları da malum zaten.

Ben de nike’ın bir montu var çift taraflı, acayip sıcak tutuyor. İnce sayılır, öyle kalın ağır vs değil. Nike bakabilirsin. İçeriğine dikkat et ama ördek tüyü, kaz tüyü vs olmasın. Benimkinde %26 ördek tüyü varmış, ürünü yıkadıktan sonra görmüştüm. Önce görseydim kesinlikle iade ederdim...
https://www.sneaksup.com.tr/urun/ni...X8QAAk_Goq03EnAcLN8d4NCbTlKFVoBRoC3ZMQAvD_BwE

Şöyle bir bakındım da işe yarar bir tek bu var gibiydi. Sizce ısıtır mı?

Ben de gerçekten canlı canlı yolunduklarını bilmiyordum. Şu an gerçekten üzüldüm. İyi ki bütçem yetmemiş. Elyaf alırım. MissCherryBlossom MissCherryBlossom sanki Zara kabanlar çok klasik gibi. Şişmeler de çok iri ben 41 kiloyum şu an :110:

İki hafta önce Colins ten aldım şişme kaban, diz üstüne kadar uzanan kesimi gayet şık bir model ki kiloluyum ben, 350 ye aldım. Arkadaşların dediği gibi termal içlik tarzı bir şey işinizi görür, 600 lira 1000 lira vermem o paraları ben bir kabana yazık. Ayrıca deri, kaz tüyü, kürk vs... bunlara hiç bulaşmam, ilk çağda yaşamıyoruz her türlü kumaş icat oldu, hayvana eziyete gerek yok paradan ziyade önceliğim bu

Geçen sene çok sıcak bi ortamda çalışıyordum ona ragmen giydim hiç rahatsiz etmedi denersin olmazsa kullanmazsin.bi de boynunu kulaklarini mutlaka sar ilçelerden birindesin sanirim üşütme
Evet bere ve eldiven de almam lazım. Atkım var şükür

Dechatlondan karda kullanım ürünlerine bak
Polarları bile montdan daha sıcak tutuyor

kusura bakma ama kaz tüyü , kürk gibi şeyler alıp giyenlere insan gözüyle bakmam mümkün değil.
Bak oraya insan gibi açıklama yaptım. ‘bilmiyordum canlı yolunduklarını’ diye. Ban yemek istemiyorum. Lütfen konumdan uzaklaş. Ayrıca hiç et süt yumurta tüketmiyorsan bu yorumu yapma hakkın var.

Valla panpa bence şişme mont iyi fikir. İyi olanlatı da en az 1000tl haklısın. Gelecek cuma Black Friday indirimine gir derim acaip indirim oluyor. Zara kabanları montları tavsiye ederim. Yakası kürklü parka tipleri aşırı sıcak oluyor. Şişme montları da gayet güzel. Zara'da b.friday indirimi de oluyor.
Aynen konu sahibi şişme Mont al.
Ben zaradan almıştım. Hem sıcak tutuyor hem şık hem fiyatı da aşırı Pahalı değil.

Töbe Bismillah. O kazları canlı canlı mı yoluyorlar? Yolunan kazlar ne oluyor öyle çıplak mı kalıyor ya da ölüyorlar mı? Neden canlı yoluyorlar psikopat mı bu insanlar!!!!!

Konu sahibi, şişme montlar süper. 2 sene önce 100 tlye almistim cok memnunum.

Back
X