- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
-
- Konu Sahibi Ayparcamm59
Kızlar merhaba
Soğuk kış gecelerinde elimize sıcak içeceğimiz battaniyenin altında yumulup izleyebilecegimiz içimizi ısıtacak güzel film önerileriniz var mı?Dram dışında.Kişisel gelişim,güçlü kadınlar vb ile ilgili olabilir.
What We Do In The Shadows bununla başla bence konu sahibi arkadaşım.Kişisel gelişimin filmlerle kazanılacağını düşünmediğim için bu konuda bir önerim yok ama kadınlar ile ilgili ya da battaniye altında izlenecek filmler ile ilgili önerilerim olabilir.
Hidden Figures
The Help
North Country
Green Book
BlacKkKlansman
I, Tonya
Coco (animasyon)
What We Do In The Shadows
What We Do In The Shadows bununla başla bence konu sahibi arkadaşım.
Kişisel gelişim derken hayatta tek başına mucadele verip başarmış vb konusu olan gibi filmler vardır ya :)Kişisel gelişimin filmlerle kazanılacağını düşünmediğim için bu konuda bir önerim yok ama kadınlar ile ilgili ya da battaniye altında izlenecek filmler ile ilgili önerilerim olabilir.
Hidden Figures
The Help
North Country
Green Book
BlacKkKlansman
I, Tonya
Coco (animasyon)
What We Do In The Shadows
Tamamdir:)What We Do In The Shadows bununla başla bence konu sahibi arkadaşım.
Kişisel gelişim derken hayatta tek başına mucadele verip başarmış vb konusu olan gibi filmler vardır ya :)
Tamamdir çok teşekkür ederim.Listeme ekleyip izlemeye baslayacagim :)Hah tamam, anlaştık o zaman. :) Öyle öneriler var söylediğim filmler içinde. Onlar dışında ekstra aklıma gelenler de oldu şimdi.
Hunt For The Wilderpeople (bu çok tatlış bir filmdi bayılmıştım)
The Eagle Huntress (kadın başarısı ile ilgili bir belgesel)
Eddie the Eagle
The Great Budapest Hotel (bu da izlerken içinizi açar)
Senin yorumunu görünce tekrar izlemeye karar verdim.Haha ha ri ka bir filmdi di mi, hala bazı sahnelerini düşünüp gülerim
Ahahahaha Allahım ya , ne filmdi.Bana vampirleri sevdiren film. ( klişe film yorumu olur Ya hani , bana bilmem neyi sevdiren film diye)