- 1 Şubat 2020
- 145
- 67
- 31
- Konu Sahibi pelinmenguc
Balık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kyaninin Alaska somonundan yapılan bir balık yağını kullanıyorum tavsiye ederimBalık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Kutu üzerinde 90 adet yazıyorEki Görüntüle 2722618 Eki Görüntüle 2722618 Eki Görüntüle 2722619
Bunlar olmalı sadece d vitamin yeterli değil tamamlayıcı olmalı d güneş yok kemikler için
C grip olmamak için
Magnesium kas ağrılarımız için
Magnesium çok kahve içenler mutlaka takviye alınmalı kahve magnesıumu öldürüyor ve eksik ise şişmanlamaya yol açıyor 3 tamamlayıcı 50 tl aldım içinde 60 var tavsiye ederim
Marketlerde satılan dardanel tarzı ton balıklar zararlı mı ?
Ne dersiniz ?
bu markanınki nasıl hava almıyo oksitlenme her markada olan zararsız bişey diye biliyorum?Balık yağı alıcaksan şurup alma derim hava aldığı zaman oksitlenme oluyo oda tadını bozuyo balık yağının ben o yüzden jel balık yağı kullanıyorum markası easyfishoil onu öneririm
okside olması iyi bişey değil bide tadı bozulduğu zaman benim için kullanılmıcak hale geliyo easyfishte jel balık yağlarını tek tek paketledikleri için açıp yiyene kadar hava almıyobu markanınki nasıl hava almıyo oksitlenme her markada olan zararsız bişey diye biliyorum?
ben yanlış biliyomuşum demekki nerden alıyosunuz?okside olması iyi bişey değil bide tadı bozulduğu zaman benim için kullanılmıcak hale geliyo easyfishte jel balık yağlarını tek tek paketledikleri için açıp yiyene kadar hava almıyo
Eczanelerde de var internettende alabiliyosunuzben yanlış biliyomuşum demekki nerden alıyosunuz?
teşekkür ederimm çocuklar için de var mı küçük kızım var onun gelişimi için istiyorum birazda:)Eczanelerde de var internettende alabiliyosunuz
teşekkür ederimm çocuklar için de var mı küçük kızım var onun gelişimi için istiyorum birazda:)
Balık yağı alerji yapan var mı aranızda?
=) geçmiş olsun. Oğluma balık yağı başlamıştım yüzünden kızarıklıklar oldu da ondan mı bilemedimBalık yağı değil de yağa genel olarak bi allerjim var sanirim, özellikle fındık yediğimde fark eder oldum. Bi de şeker alerjim var galiba. Bi de lateks (yara bandı). Bende yok yok:)
Belki ondan olmustur. Gecmis olsun. Birkac gün ara verin, kizarikliklar kaybolunca tekrar verin, yine olursa balık yağındandır dersiniz.=) geçmiş olsun. Oğluma balık yağı başlamıştım yüzünden kızarıklıklar oldu da ondan mı bilemedim
Çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı çeşidi var alırken zaten görürsünüz üstünde yazıyoteşekkür ederimm çocuklar için de var mı küçük kızım var onun gelişimi için istiyorum birazda:)