- 1 Şubat 2020
- 145
- 67
- 31
- Konu Sahibi pelinmenguc
Balık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Easy fish oil dr önerisi ile kullanıyoruz oğluma büyükleri bilemicemBalık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Mrb, nasıl bi etki oluyor acaba, nasıl anlatsam ben kullandığımda (başka marka) daha dinç kalkıyordum ama sora aravererek de kullansam üzerimdeki etkisini yitirdiEfa s-1200 en iyisi diye biliyorum. Eşime doktor önermişti.
Genel olarak vitaminlerin vücudu hazıra alıştırdığını duydum ama hep kullanıyoruz malesefDogal yollardan vitamin alinmasini tavsiye ederim. Diger turlu katki maddesi de var iclerinde.
Bende hic hazetmem boyle kokmayan balik tadi olmayan balik yagi markasi ariyodum nerden alabilirim eczanede varmi??Balık kokmıcak ağza tadı gelmicek bir marka arıyosan easyfishoil derim ben balığa tahammül edemediğim için yemesi en keyifli olan balık yağı bu markanın oldu benim için
Evet eczanede var kokudan tattan yana çekingeniz olmasın ben bu konuda baya titizim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim easyfishoiliBende hic hazetmem boyle kokmayan balik tadi olmayan balik yagi markasi ariyodum nerden alabilirim eczanede varmi??
Balık tadı kokusu ağzıma gelmesin diyosanız easyfishoil tavsiye ederim bizde ailecek kullanıyoruz vazgeçilmezimiz oldu
Mollers cocuk için yetişkin için efaBalık yağı tavsiyesi verirmisiniz???