- 1 Şubat 2020
- 145
- 67
- 48
- 31
- Konu Sahibi pelinmenguc
Balık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir firmadan kulandim balik yagini cooook mumkun kaldim firma cok basarili cok dual bitkisel seyler var zaten yillardir evimize hic bir sekilde eczaneden ilac girmedi hep saglikli urunler kulaniyorum istersen tavsiye ederim hatta kart numarami veririm ben kayitliyim sizde benim uzerimden dahabhesapli kayd ola bilirsiniz inanin bana mukemmel birseyler siz balik yagini ne icin istiyorsunu? Ben anlatdigim firmadan bir vitamin kullandim 32 gun falan kulandim etrafimda herkes yuzumun cok guzelesdiyini soyledi ve ben bebek sahibi olmak icin tedaviye baslayacakdim ondan once kullandim ve hic bir sekilde bir sorun cikmadi tum tahlilerim supper cikdi boyle anlatdim belki ciddiye almazsiniz ama inanin bana hersey boyle guzel seylerden haberdar olsun ve saglikli seyler kullansin diye anlatdimBalık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Kızıma ocean kullanmıştım ama büyükler için bilemedim şimdi
Çoçuklar için kesinlikle easyfishoil tavsiye ederim, sıvı halde olan balık yağlarını sevmedi oğlum ama bunu severek tüketiyorBalık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Möllers en iyisiymiş. İlaç firmasında çalışan arkadaş önermişti.Balık yağı tavsiyesi verirmisiniz???
Biz bebek tedavisi öncesi kullanmıştık eşime doktor sperm sayısı için vermişti ama o dönem çok araştırmıştık içeriği en iyi yüksek ve doğal bu marka diye biliyorum. Onun dışında dinç tutuyor.Mrb, nasıl bi etki oluyor acaba, nasıl anlatsam ben kullandığımda (başka marka) daha dinç kalkıyordum ama sora aravererek de kullansam üzerimdeki etkisini yitirdi
Çok sağolunBiz bebek tedavisi öncesi kullanmıştık eşime doktor sperm sayısı için vermişti ama o dönem çok araştırmıştık içeriği en iyi yüksek ve doğal bu marka diye biliyorum. Onun dışında dinç tutuyor.