Kış döneminde ailecek kullanılacak balık yağı öneriniz var mı ?

Bunlar olmalı sadece d vitamin yeterli değil tamamlayıcı olmalı d güneş yok kemikler için
C grip olmamak için
Magnesium kas ağrılarımız için
Magnesium çok kahve içenler mutlaka takviye alınmalı kahve magnesıumu öldürüyor ve eksik ise şişmanlamaya yol açıyor 3 tamamlayıcı 50 tl aldım içinde 60 var tavsiye ederim

Balik yagi alacaksaniz surup veya hap tavsiye etmem ben kullandim omurleri kisa oluyor jel seklinde balik yagi var markasi easyfishoil onceki kullandiklarimi unutturdu bana ve stok bile yaptim markaya bakin anlarsiniz zaten cok memnunum

Eczanede balik yagi sormusdum hap olmasin yutamiyorum dediğimde ordaki kadın easyfishoil marka verdi halen tesekkur ediyorum o bayana cok memnun kaldim jel olduğundan çiğneyip yutuluyo çok güzel ve kisin beni cok koruyor bu balik yagi hasta olmadan atlatiyorum mevsimi

Balık kokmıcak ağza tadı gelmicek bir marka arıyosan easyfishoil derim ben balığa tahammül edemediğim için yemesi en keyifli olan balık yağı bu markanın oldu benim için

Nutrigen balık yağı kullanıyorum çocuğuma eczacı tanıdık önerisi. Balık yağı kullanıp çok memnun olanlar biraz değişimlerden bahsedebilirmi ne gibi memnuniyetler lütfen.Oğlum sıkıntı çıkarmadan içiyor.2 yaşında, 1 yaşından beri 11 kiloydu ilacı bir haftadır kullanıyorum ilkez 12yi gördük şurup sayesinde olabilir gözlemliyorum, birde iştahı açıldı.Yetişkinler için hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…