Saç Uzatma Yöntemleri Kirpiklerimmm kaşlarımm ve yağlarım

Adran

[̲̅a̲̅][̲̅d̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅]
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
360
130
arkadaşlar benim kirpiklerim çoook gür uzun ve kalındı ancak herkes beğene beğene çok nazar değdi rimelle bile zor düzeliyor hala gür ama çok inceldi. bir de kaşlarım çok seyrek hint yağı ve badem yağı ne gibi bir işe yarar ? arkadaşlar lütfen cevap yazın ne olur ya

Canim merhaba hint yagi ve badem yagini karistirdim.Her gece yatmadan once suruyorum kirpiklerime.Kaslara da suruluyor, uzatip gurlestiriyor.ben kirpiklrim icin kullaniyorum, ise yariyor memnunum

Canim merhaba hint yagi ve badem yagini karistirdim.Her gece yatmadan once suruyorum kirpiklerime.Kaslara da suruluyor, uzatip gurlestiriyor.ben kirpiklrim icin kullaniyorum, ise yariyor memnunum
aa :) çok teşekkürler bende deniyim ya :)

ama nasıl uygulanıyor ? kulak temizleme çubuğu ile mi ? birde ben bir ara kirpiklerime sürüyordum fakat hep gözüme kaçtı. Bunu nasıl engelleyebilirim acaba ?

ama nasıl uygulanıyor ? kulak temizleme çubuğu ile mi ? birde ben bir ara kirpiklerime sürüyordum fakat hep gözüme kaçtı. Bunu nasıl engelleyebilirim acaba ?
Bitmiş rimelin ucuyla çok rahat uygulanıyor :) hint yağı da, badem yağı da iyi sonuç verir. Kaşların için sarımsak birebir. sür 5 saniye bekle yıka. Ben bir arkadaşıma yaptım ama biraz cerrahi gibi oldu önce jiletle ucundan kazidim, biraz kan çıkmasını sağladım ve sarımsak sürdüm, yandı tabi ama su an çok memnun :)

nee jilet mi ben asla cesaret edemem ona ama göz kadar önemli birşey yok ya elimiz kaysa Allah korusun gözümüze gelse.. arkadaşın cesaretliymiş valla :) rimel iyi fikir ama :) ayrıca sarımsak uzatırmı aa

nee jilet mi ben asla cesaret edemem ona ama göz kadar önemli birşey yok ya elimiz kaysa Allah korusun gözümüze gelse.. arkadaşın cesaretliymiş valla :) rimel iyi fikir ama :) ayrıca sarımsak uzatırmı aa
Güzellik uzmanıyım ondan güvendi :) araştırın sarımsağı hak verirsiniz :) bu jilet yöntemini hocam anlatmıştı.

Güzellik uzmanıyım ondan güvendi :) araştırın sarımsağı hak verirsiniz :) bu jilet yöntemini hocam anlatmıştı.
vaayy demek güzellik uzmanı :) tıpkı ben gibi haha :) peki korkmadın mı ya gözüne birşey olur diye :) ayrıca sarısak felaket yakıyor gözü aynı soğan gibii

ama nasıl uygulanıyor ? kulak temizleme çubuğu ile mi ? birde ben bir ara kirpiklerime sürüyordum fakat hep gözüme kaçtı. Bunu nasıl engelleyebilirim acaba ?[/QUOTE
Canim evet ben kulak temizleme copuyle suruyorum.

vaayy demek güzellik uzmanı :) tıpkı ben gibi haha :) peki korkmadın mı ya gözüne birşey olur diye :) ayrıca sarısak felaket yakıyor gözü aynı soğan gibii
Siz de mi uzmansiniz? :) gözüyle bir işim olmadı ki neden korkayim :) sacimin önünde çok küçük bir boşluk var, bir ara ona da el atacağım. Ozaman çekerim fotoğraf atarım buraya :) kirpiklerine yapmadım kaşına yaptım yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…