Mrh. benim uzun kirpiklerim vardı kim görse kirpiklerin ne kadr uzun, güzel rimel falan mı var diye böyle nazara geldi sanırım bugun babamda sobayı yakıyordum birden ateş yüzüme parladı allahtan birşey olmadı yüzüme ama hemen aynaya bir baktım uzun kirpiklerim kısalmış ben ne yapsam tekrar eski haline dönermi içim cız etti ya çok üzülüyorum...
merhaba benimde basima ayni olay geldi ocak patlamisti kirpiklerim yandi bende kirpiklerimi kestim biraz gec uzuyorlar ama daha guzel oldular simdi kirpiklerim eskisinden daha uzun:)
Arkadaşlar,
İpek kirpik ve kirpik perması uygulamaları kimyasal bileşenler içerdiği için kirpiklere ve kirpik köklerine zarar vermektedir. Avrupa'da (isveç kökenli ) hayata geçirilmiş ve Fransa'da malzemeleri üretilen bir prosedür çıktı ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu prosedür artık Türkiye'de! Detaylı bilgi almak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Mrh. benim uzun kirpiklerim vardı kim görse kirpiklerin ne kadr uzun, güzel rimel falan mı var diye böyle nazara geldi sanırım bugun babamda sobayı yakıyordum birden ateş yüzüme parladı allahtan birşey olmadı yüzüme ama hemen aynaya bir baktım uzun kirpiklerim kısalmış ben ne yapsam tekrar eski haline dönermi içim cız etti ya çok üzülüyorum...