• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpiklerimin uçları yandı yardım

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

furtadoo

Özgürlüğe doğru..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.144
9
158
Mrh. benim uzun kirpiklerim vardı kim görse kirpiklerin ne kadr uzun, güzel rimel falan mı var diye böyle nazara geldi sanırım bugun babamda sobayı yakıyordum birden ateş yüzüme parladı allahtan birşey olmadı yüzüme ama hemen aynaya bir baktım uzun kirpiklerim kısalmış:14::14: ben ne yapsam tekrar eski haline dönermi içim cız etti ya çok üzülüyorum...

kirpiklerine gözlerine gelmeyecek şekilde, eski rimel fırçasıyla badem yağı sürebilirsin.Kısa sürede eski haline gelecektir, sıkma canını :)

geçmiş olsun canım :( kirpik tekrar uzarmı bilmiyorum ama bakım yağları flan var işe yarar belki.. çok mu kısaldı ki..?

merhaba benimde basima ayni olay geldi ocak patlamisti kirpiklerim yandi bende kirpiklerimi kestim biraz gec uzuyorlar ama daha guzel oldular simdi kirpiklerim eskisinden daha uzun:)

Çok sağolun kızlar allahtan cok yanmadı ama uzunlugu gıttı yarım kaldı. tm uclarından kestıreyım bakım yapayım..

Bence kestirme, zaten hiç birşey sürmesende eski haline geliyor. Badem yağı uzamasını hızlandıracaktır ama.

Gözlerine sakın değdirme, onun dışında sorun yok yakmaz :)

Off bende bugün yanlışlıkla kirpik kıvırma aletiyle bir miktar kirpiğimi kırıp kopardım bakalım bende badem yağı ve hint yağını denemek istiyorum :(

Arkadaşlar,
İpek kirpik ve kirpik perması uygulamaları kimyasal bileşenler içerdiği için kirpiklere ve kirpik köklerine zarar vermektedir. Avrupa'da (isveç kökenli ) hayata geçirilmiş ve Fransa'da malzemeleri üretilen bir prosedür çıktı ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu prosedür artık Türkiye'de! Detaylı bilgi almak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..

Mrh. benim uzun kirpiklerim vardı kim görse kirpiklerin ne kadr uzun, güzel rimel falan mı var diye böyle nazara geldi sanırım bugun babamda sobayı yakıyordum birden ateş yüzüme parladı allahtan birşey olmadı yüzüme ama hemen aynaya bir baktım uzun kirpiklerim kısalmış:KK14::KK14: ben ne yapsam tekrar eski haline dönermi içim cız etti ya çok üzülüyorum...

Merhaba benimkiler de bir süre önce yandı; sizinki ne kadar sürede uzadı ?

Back