- Konu Sahibi gulsah_gulsah
bide piyasada kirpik besleyici diye şeffaf rimel tarzı şeyler satılıyor deneyen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuçta bir ila lumingan..göz tansiyonu ile ilgili yanlış hatrlamıyorsam sonrasında kirpikleri uzattığına dair yan etki saptanıyor ..ciddi bi uzama sağlıyor ama ilaç adı üstünde ve göz rengini de koyulastırıyormuş.kullanan arkadas bu konuda daha net bir bilgi verebiir .
Gözüne kaçırmama dikkat et, hemde ne biçim yakıyo :s ama faydası çok varrr ...
sorun oluyosa hazır besleyici rimeller var bunları deneyin uzun süre yağ kullanmak kirpik dibi iltihabı yapıyor diye duydum isder isdemez diplerede geliyor bu yağlar jel şeklinde kaliteli bi besleyici alın
evet o başlıkları okudum da bu da şu göz ilacı olan var ya onun gibi bişi mi diye korktum , googleda falanda aradım zararlı bi etkisinden hiç bi yerde bahsedilmemiş, sonra acaba tekrar kısalır mı diye düşündüm onunla ilgilide hiç bişi yok kötü bi yorum bulamadım ama uzun vadede degerlendirmek lazım ,püf bilemedim napsam
usttekıler gıttı cnm ya gecıyo cıdden Allah a sukur sol gozumde alt kısımda var demıstımya o gecmedı sanırım o eskıden de vardı galıba ben kırpıge taktıgım ıcın bu ara dıkkatlı bakıyorum gozlerıme fenerle falan cıkıyomu dıye ( su an bu cevaptan sonra kendıme ınanamıyorum ya salak gıbı hıssedıyorum nedense )
Allh benı
ama bırakmadım cnm memnunum bı ara bırakmıstım ara ara suruyodum ama hıc eskı halıne donme oladı vala al dene herkes memnun tek memnun kalmadım dıyen yok y ada ben kacırdım ama kas ıcın aynı seyı solemıcem hınt yagı kasta kırpık karad ıyı degıl sankı
Kirpiklerim ne kadar uzadiysa arkadaslarimdan biri kiskaniyor beni artik.
göz rengini değiştirecekse hiç bulaşmayayım bu ilaca
uzayan bir kirpik sonradan nasıl kısalıyor onu çok merak ettim?
Lümigan isminde bir ilac üygüladim kirpik diplerne..merhaba,
yazalı çok olmuş ama dolaşırken gördüm sormak istedim. Benim de kirpiklerim kısa ve az, kaşlarım da daha gür olabilir ama asıl konu kirpik. Siz ne kullandınız ve ne kadar süre?
fenerle mi bakıyorsun ? güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
ben 2 bucuk yıldır kullanıyorum badem yagını günlük kullanmadım aklıma geldikce sürdüm ama baya etkisini gördüm..hint yagınıda 1 aydır badem yagıyla karıstırarak kullanıyorum baya gürleşti uzadı.Bide yatarken rimeli silmeye erinirdim 3 4 gün o rimelle gezdiğimi bilirim ki doğal olarak kirpiklerim dökülüyordu yıkayınca sürerim biraz peceteyle silerim yoksa gözüme gidiyor..vazgeçmeyin 1 haftayla uzamaz devamlı kullanın nasıl krem kullanıyorsanız onun gibi..kırpıklerimiz mascarayla ve kirpik kıvırma aletleriyle yeteri kadar hasar görüyor bu yaglarda onu onarıyor