- 20 Eylül 2011
- 4.476
- 1.840
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
Amin canim. Ins seninde kirpiklerin en kisa zamanda uzar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim. Ins seninde kirpiklerin en kisa zamanda uzar..
kirpik uzatmak için değil de gürleştirmek için bi yöntem var mı ?
hınt yagı her ıslevı goruyo
tşk ettim deniycem:)
Dünden beri ben de hint yağı kullanmaya başladım ama rimel kutumda hint yağı ve çörek otu yağını karıştırdım öyle kullanayım dedim ama,acaba ikisi karışık mı kullansam yoksa sadece hint yağı mı :26:
Bende kaş va kırpıkler ıcın hıntyagının ıyı geldıgını duymusdum. temız rımel fırcası ıle gecelerı uygulanıyordu.bir arastır ıstersen..:26:
bence bu yagı surmek dah kolay cnm ya bugun bı dah adene bence peceteyle faln da al fzla gelen yagı hafıfıce gozune gırmez hem o sampuanı kullnırsn da kırpıgın dokulmez
ama ara rara dokulme yasayabılırsın kırpıklerı yenılıyo cunku
bı de ılkbahar ayındayız kırpıkler dokulup yenılendıgı bı ay canını sıkma derım ve de ılkbahar ayında kırpıkler oncekı aylara gore dah auzun olurmus bence bu ayı degerlendırelım kırpık ıcın
bende vazelinin kirpiqe sürülmesini duydum. badem yaqıyla karıstırılırsa daha iyi oluomuş. ben kullanmaya başladım. benmde kirpiklerim kısa ve az malesef :/ başka denenen yöntem varmıdır arkadşlar ?Kızlar ben çok rimel kullanmayı seviyorum...ama rimel kullandıkça kirpiklerim çok azaldı..kirpiklerimi çoğaltmak için uzatmak için neler yapmalıyım..??? herkes bi bilgisini paylasırsa yardımcı olursa çoook mutlu olurum :))))