- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
bugun aldım hint yağını hadi bakalım hayırlı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun aldım hint yağını hadi bakalım hayırlı olur inşallah
ınsallah cnm surudnmu sımdı ben suruyorum yatana kadar duruyo kırpıgımde
bu badem yağını herşey için söylüyorlar, saç için de mesela. ama ben saçlarıma sürmüştüm bir süre, daha çok döküldü. kirpiklerime sürsem yine aynı şey onlar içinde geçerli olur mu diye korkuyorum açıkçası
dun makyajsız cekmısım sımdıde makyajla cektım kızlar bılyıorum cok uzun degıl ama beım eskı kırpıkleırmıgorseydınız bu cok cok uzun onlar agore ama ıns daha da uzatcam :
Eki Görüntüle 364256
Eki Görüntüle 364257
gece yatarken sürerim gözüme bişi yaparsa şimdi korkarım
güzel kızmışsın maşallah bende dün sürdüm hinti ALlahım ya o nasıl bi yağmış ben oyle yogun oldugunu bilmiyodum rimel fırcasıyla sürdüm ne acılar çektim surene kadar çok uraştım :44: sabahta bi tane kirpiğim elime geldi temizlerken
tesekkur ederım cnm ama akırpıklerım kısa dımı daha cok yolum var :2::2::2::2:
evet ben burdakı paylasımdan solemıstım cnm cok yogun bı yag o yuzden dah arahat goze kacmıyo rımelle surdunya bı kat sonra fazla gemenı al peceteyle bısey olmaz yeterkı dıbınden sur
bırde gozlerını yuzunu bebek sampuanıyla yıka makyajın da hemen gecer hem de gozun de acımaz yag da akar gıder ben hep bebek sampuanıyla yuzumu yıkarım
bilmiom ya süremedim ben düzgün sabah kalktıgımdada kirpiklerim sanki kısalmış gibi geldi gözüme boyle eciş bücüştüler yok canım bence kısa değil normal kirpiklerin
bende bu aralar yağlarla ilgilenmeye başladım kirpiklerim ve kaşım için tatlı badem yağı kullanıyorum bugünde hint ve kakao yağı aldım tv de kirpiklerinize yağları değiştirerek sürün diyordu bende hint gececem bu haftadan sonra kakao doğal rimel gibi durur diyordu başlayınca yazarım şimdi tatlı badem ve kakao kullanıyorum iyi geldi gibi kaşlarımda bayağı işe yaradı
@ Merve, bitane kizin konusu vardi iste dogal seylerle bakimla ilgili.
Yuz icin felan. Oda demisti iste yaptiginiz seyi 2 hafta yapin,
sonra 2 hafta ara verin, yoksa cildinizde bagisiklik gelistirir ve yaptiginiz sseyin faydasi kalmaz diye.
Belkide yaglardada aynidir..
Kirpiklerim ne kadar uzadiysa arkadaslarimdan biri kiskaniyor beni artik.