- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Amin insallahNe mutlu bana yüzünüzde gülümsemeye sebep olduysam
İnşallah çok teşekkür ederim
Sizin de moraliniz yerine gelir bir an önce canınızı sıkan neyse biter gider inşallah
Sağolun
İnşallah uzar
aman diyim pek fazla ilgilnemeyin bu süreçte normal rutin hayatınıza geri dönün uzar inşallah simetrik bir şekildeGaliba boş ve canımın sıkkın olduğu bir ana denk geldi
Zaten canım sıkkın oldu mu ya yemek yiyorum ya kendimle uğraşıyorum
Benim bi arkadaşımında kirpikleri çok uzundu gözüne kadar geliyordu rahatsız etmesin diye kesiyordu ama uzuyor yinekızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
İnşallahaman diyim pek fazla ilgilnemeyin bu süreçte normal rutin hayatınıza geri dönün uzar inşallah simetrik bir şekilde
Yoooo bu rezilliği gözler önüne seremem nooooofotoğraf görmek için çıldırıyorum
Benim bi arkadaşımında kirpikleri çok uzundu gözüne kadar geliyordu rahatsız etmesin diye kesiyordu ama uzuyor yine
Ayy inşallah uzasın lütfennnNe kadar zamanda uzadı hatırlamıyorum ama bende kesmiştim aynı senin gibi bir taraf kısa diye. Çıkar korkma
Tatlı badem yağıyla hint yağını karıştırın 2 hafta boyunca yatmadan önce eski bir rimel fırçası veya kulak çöpüyle sürün özellikle kirpik diplerine uygulayın eski haline döner merak etmeyin.kızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
Hemde düğünüme denk gelmişti galiba 1 ay sonra normale dönmüştüAyy inşallah uzasın lütfennn
Ayyy geçmiş olsun size de yaAY kendimi gördüm skskddk ama benim vukatım sac
SAcım ince telli dalgalı,cok cabuk dolanıyor hele uzunken.
Gecen sene sac acan taraklardan daha haberim yok sacım arkadan dolasmıs ,ugrastım ugrastım acılmadı
Sinir geldi vurdm makası
Makası vurmamla aydınlandım sacın omuzda o kestiğim yer kulak hizamdan da tepede
1 yıl oldu anca enseme geldi,utancımdan kuaföre gidemeyrum
Bu tepe niye kısa diyecek insanlar
Ben sürekli keserim çok uzun kirpiklerim rimel rğrünce daha iyi duruyor 15 gün eski haline döner benimkiler en fazla okadar sürede eski haline dönüyorkızlar selamlar
İnşallah sağolunTatlı badem yağıyla hint yağını karıştırın 2 hafta boyunca yatmadan önce eski bir rimel fırçası veya kulak çöpüyle sürün özellikle kirpik diplerine uygulayın eski haline döner merak etmeyin.
Ayyy demeyin yaaHemde düğünüme denk gelmişti galiba 1 ay sonra normale dönmüştü
Ayyy yapmaaaBen de kaşlarımı kestim az biraz birini bk etmiş olabilirim acaip duruyor
SağolunSaolunSİzede
15 günse çok iyiBen sürekli keserim çok uzun kirpiklerim rimel rğrünce daha iyi duruyor 15 gün eski haline döner benimkiler en fazla okadar sürede eski haline dönüyor
Valla kuaför ne oldu dediğinde de dökğldüler demiştimİnşallah sağolun
Ayyy demeyin yaa
Rimel bile szremeyecek kadarmi kesip attinrimel sürülebilecek uzunlukta değiller ki şu an
mıknatıslı kirpikler için de maskara sürün ilk önce diyorlar yani yine kirpiğe ihtiyaç var
oyyy yaaaa ne yaptım ben yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?