- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
- Konu Sahibi Jasminium84
Kendi kendine uzamaz herhalde ya Öyleyse bizim de uzaması lazım. Kaş kirpik serumları oluyor onlardan kullanın bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzuyor inanınKendi kendine uzamaz herhalde ya Öyleyse bizim de uzaması lazım. Kaş kirpik serumları oluyor onlardan kullanın bence.
Gözünüze petrol sürmeyin.benim de ergen bi anıma denk geldi
bu arada 38 yaşında olduğumu utanarak belirtiyorum
vazelin sürün diyorlar ama işe yarar mı ki acaba, keşke yarasa
Benim uzamıyor o zamanUzuyor inanın
Maksimum boyu o kadardır okadar uzar..kopunca dökülünce yeniden çıkmıyor mu kirpiğiniz?Benim uzamıyor o zaman
Çıkıyordur herhalde yoksa bitmişti şimdiye kadar Max boy mantıklı:)Maksimum boyu o kadardır okadar uzar..kopunca dökülünce yeniden çıkmıyor mu kirpiğiniz?
Uzar bende ipek kirpik sonrası tek tük ipek kirpik kalınca onu keserken orj kirpiklerimi kesiyodum uzuyordu.kızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
Hay Allahim yaakızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
Uzar ben ergenken iki kare kesmiştim uzadılar ama nekadar zamanda uzar hatırlamıyorum eskisinden iyi oldular amakızlar selamlar
Çok takıntılı bi tipim yaa zaten ne geliyorsa başıma bundan geliyorHiçbirşey yapmasanız da uzar..kızım 5 yaşındayken kesmişti oradan biliyorum Ama dikkat edin uzayıp uzamadığını sürekli kontrol edip takıntı haline getirmeyin.Yapı olarak takıntıları açıksanız kirpiğinizi koparırken bile bulabilirsiniz
Valla kuaför ne oldu dediğinde de dökğldüler demiştim
Ayyy inşallahUzar uzar merak etme. Kısa sürede toparlarlar
Offf sormaRimel bile szremeyecek kadarmi kesip attin
Hic gülücem yoktu valla
Evet bi tane tavsiye verdi bi arkadaş sağolsun onu alacağım yarınKendi kendine uzamaz herhalde ya Öyleyse bizim de uzaması lazım. Kaş kirpik serumları oluyor onlardan kullanın bence.
İnşallahUzuyor inanın
Tamam haklısınız kaş yapayım derken göz çıkarmayayımGözünüze petrol sürmeyin.
Tamamdır yarın muhakkak alacağım yağYıllar evvel ipek kirpik taktırdım dayanamayıp kendim zeytinyağıyla ova ova çıkarmıştım hepsini tabii ki kirpiksiz kaldım baya 0 kirpik. Günde 2-3 kere kaş kirpik yağı kullandım 1 ay gibi sürede çoğu uzamıştı
İnşallah yaBen ilkokula gitmiyordum.Kaş alanlara özendim herhalde kaşlarımı kesmişdim.Uzar takmayın kafaya
Ayy hadi inşallahUzar bende ipek kirpik sonrası tek tük ipek kirpik kalınca onu keserken orj kirpiklerimi kesiyodum uzuyordu.
Valla salaklık zaten bu yaptığım koca kadınım ayyy kızıma desem o bile garipser ne yaptın sen diyeHay Allahim yaa
Uzar herhalde bilemedim
O zamana kadar takma kirpik kullan bari
Bir de sadece başlığı gorunce s.l.k dedim kusura bakma
Valla ben eskisine bile razıyım şu anUzar ben ergenken iki kare kesmiştim uzadılar ama nekadar zamanda uzar hatırlamıyorum eskisinden iyi oldular ama
Eskisinden iyi olur merak etme.Valla ben eskisine bile razıyım şu an
Ayyy inşallahEskisinden iyi olur merak etme.
Tamamdır sağolunbadem yaği alın, temiz bir rimel fırcaysiyla kalan kirpiklerinize dipten sürün
Aaa evet doğru diyorsunuz dıştan olduğu kadar içten de beslemek önemli teşekkürlerAllah affetsin ama güldüm
Merak etmeyin çok sürmez uzarlar. Biotin 5000 kullanın
İnşallah umarım uzarlarUzarlar hic merak etmeyin. Hint yagi ve badem yagi karisimi saglikli uzamalarina yardimci olacaktir.
Ben de okula gitmek uzere cok erken kalktigim birgun ( çok acelem vardı ) tuvallette otururken kirpiklerimi kirpik kivirma makinasiyla kivirmaya calistigim anda elim kaydi ve sol gozumun kirpikleri makinada kalmisti .Uzar ben ergenken iki kare kesmiştim uzadılar ama nekadar zamanda uzar hatırlamıyorum eskisinden iyi oldular ama