How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
slm,hint yağını nerde bulabilirim?byk marketlerde varmı? aktarlarda bulunur belki ama bodrumda yo. :((((

kaşlarımın araları çok seyrek uzatmaya çalışıyorum..geçenlerde banyoda gördüm badem yağını öylesine aldım biraz kaşlarıma sürdüm......birkaç gün sonra kaşımla oynuyorum elime saç telim geldi sandım çekiyorum gelmiyo gittim aynaya baktım kızlar yemin ediyorum kaşımda 1 tel rahat 2 cm uzunluğunda:))) acayip şaşırdım kesmiyorum o teli duruyo öyle:))) az önce yine sürdüm hem kaşıma hem kirpiğime bakalım ne olucak:))

kızlar ben 10 gündür filan tatlı badem yağı ve hint yağı karışımını kirpklerime sürüorum ve yeni yeni farkettim kirpiklerimin rengi koyulaştı we alt kirpklerim gürleşti. 1 ay sora filan tam olarak etkisini görcem inşallh.:D

kaşlarımın araları çok seyrek uzatmaya çalışıyorum..geçenlerde banyoda gördüm badem yağını öylesine aldım biraz kaşlarıma sürdüm......birkaç gün sonra kaşımla oynuyorum elime saç telim geldi sandım çekiyorum gelmiyo gittim aynaya baktım kızlar yemin ediyorum kaşımda 1 tel rahat 2 cm uzunluğunda:))) acayip şaşırdım kesmiyorum o teli duruyo öyle:))) az önce yine sürdüm hem kaşıma hem kirpiğime bakalım ne olucak:))

slm ne sürdünüz önceden varmıydı sonradanmı uzadı acaba yerimseniben

arkadaşlar lumigan adlı göz tansiyonu damlasının yan etkisi kripik uzatması.Yurt dışında göze kaçırmadan kirpiklere kulak çöpü ile sürüyorlar.Bilginize

kızlar ben 10 gündür filan tatlı badem yağı ve hint yağı karışımını kirpklerime sürüorum ve yeni yeni farkettim kirpiklerimin rengi koyulaştı we alt kirpklerim gürleşti. 1 ay sora filan tam olarak etkisini görcem inşallh.:D

canm gelişmeleri yazarsan sevinirim bizde ona göre hareket ederiz yerimseniben

arkadaşlar bugün tvde ibrahim saraçoğlu dediki:hint yağını doktor önermediği sürece kesinlikle hiçbir yerinize uygulamayın dedi.zararlı yağlardan bi tanesiymiş.bende uzun zamandır kullanıyorum ne yapıcaz bırakıcazmı şimdi.

bence hint yağı çok işe yarıyo ama benim kirpiklerimi 3 4 sferde o kadar uzattıki anlatammam arkiler moldu böle kirpklerine çok uzamış dediler ama ben bıraktım malsefe çünkü çok beceriksim gözüme kaçıordum ve acayip yanıodu kızarıodu ve çok zararlmış göze kaçınca

kızlar sizin kullandığınızmı hakiki hint yağı benimkimi.ben gözüme boca ediyom hiç yanmıyo etkilenmiyo.sanırım yakanlar gerçeği.piyasada sahtesi çok varmış.
bu arada kullandığınız yağların markası nedir?

kızlar bi önerim var bilmem nekadar yardımcı olurum sizlere ben küçüklüğümden beri kirpiklerimi keserim ve kirpiklerim kaşıma kadar gelio şuanda hint yağı ile badem yağı da kullanıorum hatta 1 hafta yada 10 gün oldu sanırım kirpiklerimi kestim şimdi uzuyorlar yılda 1 keserim bazen 7 8 ayda bir aklıma gelince nezaman yapısı bozulsa rimel sürerken dönmüş kirpikle karşılaşsam yatınca yastığımda dökülürse anlarım ki kesme vakit geldi süprizzzzz

ya kızlar gercekten uzatıyormu denemek istiyorum besledigini biliyorum ama uzadıgını bilmiyorum gercektenmi cvp lütfen kızlar benneyaptımki

Kızlar bende burdan görerek yaklaşık 1,5 ay önce tatlı badem yağı ve hint yağı karışımı kullanmaya başlamıştım. Hatta önce kirpiklerimi biraz kestim (zaten kısalardı iyice kısaldılar yani) sonra uzamaya başladılar (ama çok değil) tam farkı görecekken, birgün evde soba yakıyodum, soba yanıyomu die şöyle üstten bakarken yüzüme harladı. Veeee:a015: o zamana kadar zorla uzattığım kirpiklerim ve hatta kaşlarımda yandı. (Yüzümde birşey yok allahtan, sadece tütsülendim :) Şimdi yine kestim kirpiklerimi ve tekrar kullanıyorum hint yağı ve badem yağı karışımını ama henüz bir uzama yok. Kısacık kaldı kirpiklerim.

Kızlar bende burdan görerek yaklaşık 1,5 ay önce tatlı badem yağı ve hint yağı karışımı kullanmaya başlamıştım. Hatta önce kirpiklerimi biraz kestim (zaten kısalardı iyice kısaldılar yani) sonra uzamaya başladılar (ama çok değil) tam farkı görecekken, birgün evde soba yakıyodum, soba yanıyomu die şöyle üstten bakarken yüzüme harladı. Veeee:a015: o zamana kadar zorla uzattığım kirpiklerim ve hatta kaşlarımda yandı. (Yüzümde birşey yok allahtan, sadece tütsülendim :) Şimdi yine kestim kirpiklerimi ve tekrar kullanıyorum hint yağı ve badem yağı karışımını ama henüz bir uzama yok. Kısacık kaldı kirpiklerim.

coooook gecmiş olsun cnm ucuz atlattın allahtan umarım uzar bende uzarmı uzamazmı cvp bekliyorum kimse yazmadı alacagımda hint yagı gercekten uzatıyormu acaba :teselli:

ya kızlar gercekten uzatıyormu denemek istiyorum besledigini biliyorum ama uzadıgını bilmiyorum gercektenmi cvp lütfen kızlar benneyaptımki

canım sayfaları okusaydın anlardın işe yaradığını bende 1 aydır kullanıyorum ben sürerken kızımda banada sür o kremden diyo arada onada sürüyorum onunki benimkinden çok uzadı.yani kızımında benimde kirpiklerimiz uuzadı.ben hala devam ediyorum yine fark olusa yazarım.

canım sayfaları okusaydın anlardın işe yaradığını bende 1 aydır kullanıyorum ben sürerken kızımda banada sür o kremden diyo arada onada sürüyorum onunki benimkinden çok uzadı.yani kızımında benimde kirpiklerimiz uuzadı.ben hala devam ediyorum yine fark olusa yazarım.

tsk edrim cvp verdiniz için okudum bastan sona kadar ama emin olamadım gercektenmi degilmi diye ok bende alıp sürüyüm artık kaydirigubbakcemile3

valla ben 1 aydır her gece sürüyorum normalde ben nereme bi maske uygulasam ters teper hiç işe yaramaz buda öyle olur kesin demiştim ama kirpiklerim hayatımda hiç bu kadar uzun olmamıştı.devam ediyorum hala.

Back