Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
peki sen uygulayip memnun kaldinmi? gercekten ise yariyomu?

KİRPİK UZATMAK İÇİN

1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.:
nazar:

KİRPİK GÜRLEŞTİRMEK İÇİN

Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

Ben de başladım bakalim 1 hafta oldu hint yağıyla bademi kariştirdim, bir de ısırgan tohumu yağı koydum her gece sürüyorum, yatmadan evvel gene sürüyorum. Sanki gürleşti kirpiklerim hakkaten.. Yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki var gibi bir değişiklik

badem yağı kirpik,kaşve saçı çok güzel bir şekilde uzatıyor :
kirpillere: rimel fırçası yardımı ile sürün
kaşlara:çop pamuk yardımıytla kaç hizasında sürün.seyrek kaşlardada işe yarar...:)
(kuaför tavsiyesi)a.s

ben hint badem ve zeytn yağını karıştırıp yaklaşık 1ay falan uyguladm bi değişiklik olmadı uçlarındn kesmeyede korkuyorum yhaa napcam bilmiyorumm poffffffff

kesince birşey olmuyor daha güçlü çıkıyor gerçekten ben kestim en azından bende uzadı ve güçlü çıktıı

Arkadaşlar bende hint yağını kaşlarıma kullandım
daha sık oldu.hoşumada gitti.çünkü kaşlarım küsmüştü bana.

ben ikisinede 10 ytl ödedim dün başladım akşam yatmadan önce sürdüm birde sabah işe gelirken bakalım bir inşallah kaşlarım ve kirpiklerim gürleşir

arkadaşlar her gece yatmadan önce kulak çubuğunu badem yağına batırıp kirpiklerinize sürme çeker gibi sürün.tek başına badem yağı yeterli oluyor emin olun.ben henüz 1 haftadır uyguluyorum ama şu an kirpiklerimde rimel falan hiç bişey yok ama rimel sürülmüş gibi uzun ve gür.sadece kirpik kıvırma maşasıyla kıvırıyorum ve öyle bırakıyoruma.s.sadece 1 haftada oldu böyle..

kızlar peki badem yağını parfümeriden falan alıyorsnuz we zararı warmı acaba göze bir bilginiz warmı

kızlar peki badem yağını parfümeriden falan alıyorsnuz we zararı warmı acaba göze bir bilginiz warmı

gözünün içine kaçırmıyosun canım kirpiklere sürüyosun kulak çubuğuna batırıp.benim kaçıyo bazen ama acımıyo,zaten gece yatmadan sürüyosun.gözlerin kapalı olacağı için bi rahatsızlık vermiyo yani.

teşekkür ederim en kısa zamanda alıp denycem inş faydasını görürüm

Kıvırcıklığı azaltmak için de böyle yağ var mı mirmirmirmir lülelerim biraz açılsın da dagla dalga olsun bari istiyorum da... Bu akşam kaşıma ve kirpiğime badem yağı denedim ben de rimek fırçasıyla. yarın da hint yağı alıcam badem yağı ve hint yağı karıştırıp kaş kirpik saç vs sürücem ama saçıma ne kadar sürmem gerek onu çözemedim ben diplere ulaşana kadar bi şişe biter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…