E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.081
peki sen uygulayip memnun kaldinmi? gercekten ise yariyomu?1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
bende kaşlarımı uzatmak için sarımsak ve badem yağı sürüyorum
bu hint yağı kaş uzatmak içinde işe yararmıki:uhm: [/QUOTE
O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.
heheee arkadasim bende hint ve badem yagini surmeye baslamadan once kirpiklerimin ucundan kesmistim ayni bende senin gibi dusunuyordum ayyy birde uzamassa napicam been diyordum:roflol:bak suan kullanali bir ay oldu kirpiklerim cok guzel uzadi vede dolgunlasti merak etme yani uzuyor....mascara surdugumde dahada bir harika duruyorlar gozlerim kocaman oluyolaelaelaelaelaea.s yani icin ferah olsun uzucaklara.ama kesinnikle diplerden baslayarak kipriklerine dogru sur iyice olurmusengözlerimebaksanab
dipnot:ben hint ve badem yagini karistirip kullaniyorum sanirim siz sadece hint yagi kullaniyosunuz degilmi?badem yaginida karistirin bence inan harika sonuc alicaksiniza.s
tatlı badem yagı mı acı badem yagımı kullanıyosun canım sengözlerimebaksanab
kızlar peki badem yağını parfümeriden falan alıyorsnuz we zararı warmı acaba göze bir bilginiz warmı
gözünün içine kaçırmıyosun canım kirpiklere sürüyosun kulak çubuğuna batırıp.benim kaçıyo bazen ama acımıyo,zaten gece yatmadan sürüyosun.gözlerin kapalı olacağı için bi rahatsızlık vermiyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?