Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar ben hint yağını aldım ve kullndım..burda okuduklarımdan sonra almamam gibi bişey olamazdı.)ve denedim 20 gün oluyo kirpikler,evt uzadı ama kirpiklerim düz olduğu için ancak maskara sürdümde baya bi uzadını farkeetim,ilk sürdüğünüzde evt kirpik koyulaşıyo ama,ama ilk bi kaç sürüşte,sonra kendi rengine dönüyo,şuda bi gerçeki kirpikleri döküyo aşırı değil ama elimle kirpiklerimle oynadımda bi kaçtane düştüğü oluyo,ama gür olduğu için pek takılmadım...ben bunları yaşadım..saygılar

selam limoni. dabur amla hair oil dogru!!!!!!!!! cok iyi bir yag...

ya ben eczaneden almıştım hint yağını sizde oradan alın hint yağı diyosunuz verio ya böle bala benzeyen bişi hint yağı

canim sen yanlizca o yagimi sürdün?? yoksa birsey daha katipmi sürdün??? her aksam degilmi? yoksa haftada 1 keremi??? öptümmmm

karıştırıp sürülüyor değil mi?bub-nuda denicem ...

slm kızlar benim kirpiklerimde çok zayıf ve kısaydılar badem yağı ve hint yağını karıştırdım 1 haftadır kullanıyorum birazda kirpiklerimin uçlarından kestim şimdi azda olsa etkisini gördüm badem yağı sayesinde rengi koyulaştı mutlaka deneyin farkı görürsünüz şimdi içine birazda susam yağı eklemeyi düşünüyorum

ben hayatımda bir kes orta okulda,ikinci kez lisede kemiştim
sakın kesmeyın kesınlıkle uzamıyor arkadaslar,en azından ben de oyle bır etkı olmadı
en son kuaforde atkma kırpık taktırdım tek tek japon gıbı bır yapıstırıcıyla taktı,onuda cıkarırken olan kırpıklerde kısaldı koptu:1ninca:
sımdı elımde hint,badem ,kakao yagı var nasıl kullanılır bılmıyorum,hepsını bır kapta karıstırıcam kulak pamuguyla kullanıcam,ınsallah benımkılerde uzar:süprizzzzz

kızlar ben de öğrenciykenbadem yağı kullanıyodum geceleri ama 3 haftayı bulamadı, gözlerimi çok yakıyodu. geçen hafta yine dayanamayıp aldım ama bu seferki tatlı badem yağıve yanma olmuyo.. sadece yağ gözüme girerse perdeliyor görüşümü bi müddet.. bu arada.. çay sürün diyen arkadaşlar vardı onu da deniyorum bir iki haftadır, sonuçları periyodik olarak bildireceğim bi mani çıkmazsa.. hadi öptüm hepinizi..

kızlar yazılanlatrın hepsini okuyamadım belki yazılmışır fakat bir şey sormak istiyorum..gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz bu yağı kirpiklerinize..geçen akşam yatarken hint yağı ve badem yağını karıştırdım ve eski bir rumel yardımıyla sürdüm kirpiklerime fakat her sürüşümde gözümün içine kaçıyor..bu sefer öyle bir kaçtı ki gözlerimin içi resmen cayır cayır yandı.kör olucam sandım..1 saat kendine gelemediler...o yüzden korkuyorum sürmeye..siz nasıl sürüyorsunuz kızlar ya bende kullanmak istiyorum fakat sırf bu yüzden kullanamıyorum.

bende kaş ve kiprik uzatmak için bağdem yağı kullanıyorum ama sürerken gözün içine girebiliyor bunun için de bitmiş rimel kabını iyice yıkadım içine bağdem yağıkoydum şimdi fırçası sayesinde kolaya uyguluyorum .........düzenli kullanırsanız işe yarıyor....

kızlar bende bi müddet susam ve hintyagını karıstırıp sürdüm uzatmadı ama yeni kirpik cıktı amann dikkat sürerken benm bi tane göz kapagımda cıktı cünkü kirpğime yakın yerde ama yinede görünce rahatsız oluyorum allahdan incede belli olmuyr o yüzden sürerken tasmamasına dikkat edin

kızlar ben elimle sürüyodum elımi yaga baıtrım kprıklerıme suruyodum boylece fazlalıgı almıs oluyodum sonra gozumu kapatıyodum hıc acmadan yatıyodum ama bı degısıklık goremedım ben kıprıklerımde bı daha yapcam ama bu sefer 1,2 ay yapcam

kızlar boşuna badem yağı ve hint yağıyla uğraşmayın. bende kullandımda dökülenleri çıkartıyor 4 ay kullandım öyle bi uzama olmadı. şimdi alizade kirpik losyonunu kullanıyorum 1 cm uzadı . zaten bu loyonun içinde bütün yağlar var.benim sorunumda kalınlaştırmak istiyordum ama ona bi çare bulamadım

ya gercekten 1 cm mı uzadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zman supermıs ben bı aktara soruyum var mı :teytey::teytey:

Benim de kirpiklerim çok döküldü badem ve hint yağı karışımını birkaç keredir kullanıyorum inşallah kirpiklerim tekrar çıkar.Sanırım bu karışım saçlara da iyi geliyor.

kızlar birde talika varmış bi,len varmı eczanelerde satılıyormuş 15 günde uzatuyormuş ve gürleştiriyormuş kirpikleri hem yakma filan da yapmıormuş..duyan varmı aranızda yada kullanan..

cnm bende bu forumdaki tavsiye üzerine aldım alizade kirpik losyonunu. daha önce bende badem yağı ve hint yağı kullanıyordum ama öyle bi uzatma falan olmadı. talikayı alacaktımki bu losyonu önce kullanıyım sonra alırım talikayı diye düşünmüştüm. alizadeden çok memnun kaldım benimkini 1 cm uzattı ama kalınlaştırmadı aktardan alabilirsin 9 ytl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…