- Konu Sahibi kardelenes
-
Canım toz mayayı tam olarak nasıl uyguladınCADIARZUbide ben o dönemde (birkaç ay önce) kalsiyum tabletide alıyordum..belki onunda faydası olmuştur.internetten araştırdığım kadarıyla kalsiyumda saç,tırnak sağlığı için önemliymiş.ama saç dökülmem özellikle mayayı kullandığımda birden durdu.mayanın yüzde 50'si protein geri kalanıda B vitamini komplekslerinden oluşuyormuş.özellikle B5 içeriyormuş.B5 vitamini de saçı oluşturan keratinin üretimini sağlıyormuş vs..galba bu özelliğinden faydası oluyor.
1 haftada fark etmeye başlamıştım ben 1 aydır kullanıorum cnm baya uzadı kirpiklerim kaşlarımda da bazı boşluklar doldu hala da devam ediyorum bitene kadar kullanıcam. sen de öyle yap bence uyumadan sür kalkınca yıka :)kızlar hint ile bademi karıştırdım hem kirpik hemde kaş için kullanıyorum.ne kadar sürede fark ediliyorr..
O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.
cnm ben ilk zamanlar badem yağını sürüyordum sadece ama gözlerimi mahvetmişti resmen çok yakıyordu ve bulanık görüyordum bir süre :s sonra hint yağıyla karıştırınca geçti hepsi rahatçana sürüyorum hiçbirşey olmuyor. bir de uyumadan önce sürersen daha iyi olur :)senağlamakızlar ben badem yağı sürüyodum kirpiklerim fazla olmasada güzel oldu ama artık bırakmak zorund kaldım çünkü özellikle ağladığımda çok gözüm yanıyo sizce bişey olurmuubenneyaptımki
cnm ben ilk zamanlar badem yağını sürüyordum sadece ama gözlerimi mahvetmişti resmen çok yakıyordu ve bulanık görüyordum bir süre :s sonra hint yağıyla karıştırınca geçti hepsi rahatçana sürüyorum hiçbirşey olmuyor. bir de uyumadan önce sürersen daha iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?