Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya bu kakao yağıyla hint yağını nasıl krem kıvamına getirecez ben beceremedim bi türlü..bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....

sıvı kakao yağından kulanmayacaksın sert olandan kulanacaksın ve benmari usulu eriterek yani su kaynayan bir tencereye baska bir tencere kap vs oturtacaksın bu kabın icinde altta kaynayan suyun buharıyla yavasca erimesini bekleyeceksin

canım öyle yapıyorum bi çay kaşığıda hint yağı koyuyorum krem gibi olmuyo bide bi site de tarifi var içine bi bardak su katın yazıyo ama ne bardağı olduğunu yazmamışlar krem gibi olmuyo yani hint yağı gibi oluyo doğrumu yapıyorum öylemi olacak?

fths cnm saol bende dediklerini yapıcam bide caremel desire cnm nemlendirici ürünleri kullandınmı?yada bi kuaförüne fln danış bence ama eğer olmuyosa bi süre çok düzenli bakım yap bence benimde saçım kuruydu ama ben nemlendirici bulduğum bütün ürünleri kullanınca geçti

kirpikler kesin uzuyomu inanamıyorum valla ben çok şeyler denem
iş biri olarak göz bu çünkü dikkatli olmak lazım arkkk aman ahhhaaaa umutla kalın

kızlar sıze bır haberım var....benım saclarım gercekten uzun zamandır cok dokuluyordu...ama bır suru seyde kullandım sacım ıcın....en son eczaneye gıttıgımde bana b vıtamını verdı kullandım masallah gercekten dokulmesı azaldı sızede tavsıye ederım...

bende zeytin yağı kullanmıştım saçlarıma çok güzel olmuştu.hint yağınıda denicem özellikle kirpiklerim için teşekkürler tawsiyeniz için:)

yağların göze kaçması sakıncalıysa ozaman herşey sakıncalı olmalı dimiCADIARZU rimeller göz kalemleri farlar hepsi sonuçta göze kaçmıyomu ister istemezfisfisfisözelliklede makyajı temizlerken kremler falanda kaçıyo öyle deyilmi samirayerimseniben

fths nin söylediğinden başka elsevenin kepek karşıtı bi bakım ürünü var mavi bi ambalajı var o çok güzel

kızlar merhaba bende yenı katıldım ,saclarıma bır ay boyunca ıkı gune bır sac bakım yagı yaptım pantogar hapından kullandım(hap sac dökülmesi icin) ve sacım 1 ayda 3 santım felan uzadı ,şimdi de yenı yöntemler buldum onu denıcem hengısı daha çabuk uzatırsa ona devam etcem yaza kadar cok uzun ıstıyorum,öptüm hepinizi

ya kızlar bastan sona kdr okudum ama kafam karstı ııce herkz bı tavsıyede bulunnmus :sm_cool: ya bnm saçlarım ııce azaldı ve daha yasım 20 dusunun artık son zmnlarda ııce dokulmeyede basladı huzursuz oluorum bıde kasıntım vrdı oda baya bı azaladı ama hala kafamı tam olrk rahatlatıck bısı bulamadm nabsamkı yaa :sm_confused:

valla hintyağı bademyağı nevarsa aldım kirpiklerim uzun ama saçlarımda biraz daha uzasın istiyorum her2sindende sürmeye başladım teşkür

ya bende kıprıklerıme hınt yagı ıle badem yagı surdum ıkı hafta hatta ben aksamdan basladım surmeye sadece gece yatarken degıl ,ama bıseye yaramadı galıba,ben mı yanlıs bısey yaptım bılmıyorum yada herkese olmuyo

19mavi87 bende öyle düşünmüştüm en başta ama tam tersi bu ürün yağlanmayıda geçiriyo zaten bnm saçımda şuan çok yağlanıyo ama bu ürünü herkese tavsiye ederim...

kızlar bakın sıze neler buldum

Arkadaslar ne yazıkki şimdiye kadar her yolunu denedim olmadı uzamadı. Ama bi cildiyeciye gittim bana manyak bi çözüm önerdi eger kan degerlerinizi yükseltirseniz hemen uzar hatta uzamasını durduramazsın dedi yani kan yapması için bol pekmez kan şurupları için benim iki ayda saçlarım inanın 7cm uzadı Allah yardımcınız olsun.:teytey:

eşit miktarda gül yagını ve zeytin yagını karıstırın haftada 2 kere uygulayın sıcak havluya sarıp 1 saat bekletinnn:teytey:

size manyak bir önerim var maya ile sütü karıştırın saçınıza masaj yaparak sürün ben denedim daha önce birçok saç uzmanlarına gittim saçlarım uzamadı çok saç bakımı yaptırdım pek faydası var:teytey:

arkadaslar zeytinyağı we yumurta sarısını karıştırın sacınıza sürün 1 saat bekledikten sonra güzelce yıkatın haftada 2 kes bunu uygulayın bana dua edeceksiniz bnm saçlarm kısacıktı şimdi upuzun oldu teşekkürler...:teytey:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…