Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar 2gündür kirpiklerime zeytinyağı ve sarımsak sürüyorum.sarımsağı sürünce gözlerim aşırı yanıyor.o da çok dikkat ederek sürüyorum.kör olmiyim:)))) kör olmayı bırakın bari işe yarıyor mu?deneyen var mı?boşuna gözlerimden olmiyim değsin bari bu işkenceye:)))))))bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden tşk tatlışlar

kızlar sarımsak ve zeytınyagı saclarada cok ıyı gelıyor.ablamın bundan 2 sene once sacının bır kısmında ufak bır acıklık olmustu.ansnem zeytınyagı ve sarımsak karısımını hergun o yere duzenlı olarak surdu .kısa bır sure sonra o acıklık kapandı...
bende kırpıklerıme zeytınyagını suruyorum.cokta memnunum

merhaba canım bu karışımları nasıl ne miktarda ve ne sıklıkta kullanıyorsun ?lütfen tarif edersen çok sevinirim :1hug: :1rolleyes:

dün aksam denedşm saçlarım yumuşacık olduuu:sm_cool: kirpiklerimede sürdüm zararsız atlattım gözlerimi yakmadan. ama bir sorum olacak kullanıpda saçlarım uzadı diyenlerden özelliklede nancy lütfen . -Bu yağı saçlarınıza nasıl sürüyosunuz. neyle sürüyosunuz ve ne kadar sürüyosunuz.dün aksam yaptım bişeyler ama tedirgin oldum.:uhm:

ya bu maskenin adını öğrenebildin mi yada başka bilen warmı ?

esmanurcum valla canım 1 senedir hangi eczaneye gitsemde yok bi türlü bulamıyorum bulsam ilk önce kendim kullancam sonra hemen size haber vercem söz

selam arkadaslar ben almanyada yasıyorum hint yagını okudum burdan kac gün eczane eczane gezdim isminide bilmiyordum zar zor ögrendim bı eczanede buldum deli gibi sevim.simdi badem yagınıda buldum 1 haftadır kullanıyorum. merak ettigim göz altlarıma bı zararı olurmu cünkü akıyolar. zaten göz altlarım hem mor hemde şiş (cok üzülüyorum bu konuda kipriklerimde bi degısıklık olmadı saclarımada süruyorum. sabırla bekliyorum bakalım ne olcak. ilk günler kızarma oldu şişti gözlerim fakat simdi kalmadı. ins. uzatacaz sac kiprik:))

eczacı bugün banada vichy dercos'u önerdi. sen sonuc alamadın mı? bende ne ümitle alımıstım.benneyaptımki

kıslar ben eski rimel fırcamla hint ve badem yagını karıstırıp sürüyorum 1 haftadır.ins. olacak umutluyum:))

kıslar ben eski rimel fırcamla hint ve badem yagını karıstırıp sürüyorum 1 haftadır.ins. olacak umutluyum:))

eski rimel fırçamla demişssn canım dikkat et bakteri oluşturma ihtimali var.Malum göz çok hassas bölgemiz.bence kulak pumuğunun ucuna batır ve uygula daha iyi olur en azından emin olursun temizliğine ben öyle yapıyorum..yasakkelime

sarımsak değil de sarımsak yağı işe yarıyor o da kokusuna katlanabilirsen....:1shok::1shok::1shok:

:sm_cool:haa buarada bende 1haftadır yapıyorum gece uyumadan evvel yapıp yatıyorum ama hala aynı bilmiyorum umarım uzar işe yarar vazgeçmek yok

kıslar bende 3-4 gün önce sarımsak yaı we yılan yaı aldım karıştırdım içine bide elidorun saç bakım yaını ekledim.ama o kada iirenç kokuo ki..b ikere sürdüm ikinciye sürmeye cesaret edemiorum kokusu midemi bulandırıo öğürmekten bi hal oluorm ama gerçekten kullanıp yararını görmüş saçalrı bayaa uzamış biri warsa yassın lütfen!gerekirse burnuma mandal tuttururum genede süreririm o yaı kafama!

arkadaşlar şu zeytin hint ve badem yağını karıştırıp saçınıza sürüyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz ?ne miktarda kullanayorsunuz ?yardımcı olur musunuz :1rolleyes:

eflanaz ben aktardan birer şişe alıorum onlardan we hepsini bir şişede karıştırıorum sora parmaklarımın uçlarına alıp saçıma masaj yaparak yediriorum.ben genelde en 2 saat bekletiodum ama artık en as 3 saat bekletiorum 6 saat beklettim bile oldu ne kadar çok bekletirsen o kdar ii die duymuştum çünkü..sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…