Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Bu yağlardan ne kadar var içinde bir bilgin var mı?

slm kızlar ben bişi sormak istiyorum.şimdi bu hint yağını saçımıza sürdüğümüzde uzatıyo tamam da peki saçı sıklaştırıyo mu.bnm saçım çok fazla.sıklaşmasını istemiyorum.(hatta biraz azalsa iyi olur=)) ya bi bilginiz varsa yazında bende ona göre aliim:uhm: şimdiden tşk.ler

hint yağı ve badem yağını karıştırdım 1,5 haftadır sürüyorum kirpiklerime. pek bişey farkedemedim. benimkiler hem kısa hemde zayıf. ne kadar kullansam uzayıp kalınlaşır acep...

kızlar benim saçlarım banyodan çıktığımda kabarıyo ve çok kötü oluyo briyantin sürüyorum az sürüyorum yağlanmasın diye öteki gün pek düzelmiyo az sürdüğüm için bende çok sürüyorum bu seferde bi iki gün sonra saçlarım yağlanıyo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler kızlarr byy

Kızlar yılan yağı deneyen var mı?? Nası bilirsiniz? Ben aldım yeni sürmeye başladım, herkes tavsiye ediyo

avril banyoda saç kremi kullan çıktıktan sonra ıslakken fırça tarakla biraz düzelt kuruttuktan sonra ayrıca tarama bi de böyle dene bakalım benim saçlarım da çok kabarıyodu sonra anladım ki kuruttuktan sonra taradığım için öyle oluyomuş ve çok kurudur saçlarımşutarafagitti

ya kıslar ben bu elidorun bakım kürünü hiçbiyerde bulamıorum yardımcı olun yaa tedavülden kalktı mıdır nedir :)

ya avrillciim şu senin saçlarını ayda 10cm uzatan karışımın içinde hangi yağların olduunu öğrendin mi.biliosun herkes merakla meklio.lütfen en kısa zamanda öğrenip bisi bilgilendirir misin canım.wala saçımın 1 ayda 10cm uzadıını bi görsem kurban kesçem yani:)

gricim aktardan alırsan ztn hepsinin şişeleri ufak tamamını dök şişelerin karıştır bi güzel sürüp beklet bende yeni aldım ama parlaklık veriyo şimdiden bakalım ne kadar uzatcak?

longhair ben bunu söylemiştim bilmiyorum içinde neler olduğunu ama gidip aktara sorabilirsiniz bunu aktar size hazırlarken söyler

mırnavv çok saol cnm saçım kabarmıo artık fazla bendede kuruduktan sonra taradığım için oluyomuş

ii de her aktar aynı olmuo,aynı bilgilere sahip olmuo benim gittiğim aktarlar dorudüsgün nein saçı uzattıını bilmiolar.kendileri karışım yapmıolar.yani senn aktarına gidip sorman çok mu zahmetli olur.canım kusura bakma böle baskı yapıo gibi oluom ama napiim çok uzasın istiorum saçlarım

longhaircım haklısın canım ama benimde şu sıralar gitmem çok zor bir çok aktar saç uzatan yağları biliyo bunların karışımı benim dediğim aktara söle deki bana saçımın uzaması için bi yağ karışımı yapabilirmisiniz diye sana söyler içinde neler olduğunu

şey kıslar saçtan kirpiğe atlasam çokmu kızarsınız kirpikleri uzatmayada hint yağı ii gelio diolar fikri olan warmı acaaba

aybu27 evet hint yağı ve badem yağı kirpiklere çok iyi gelio bunu arkadaşlar daha önce yazmışlardı hatta bu yazının 1. sayfasındaki ilk mesaj bu konuyla ilgili cnmyerimseniben

mırnavv çok saol cnm saçım kabarmıo artık fazla bendede kuruduktan sonra taradığım için oluyomuş

çok sevindim canım saç kuru olmasından çok taranmasından dolayı kabarıyo saçı kabaran herkese tavsiyem budura.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…