- Konu Sahibi kardelenes
-
ben 2 haftadır hint yağı kullanıyorum
aktardan aldım ama benimkinin markası falan yok.bide şeffaf renkli .kutusunda yanlızca hint yağı yazıyor
ne iş????????????????*
hu hu arkadaşlar
bende kaşlarımı uzatmak için sarımsak ve badem yağı sürüyorum
bu hint yağı kaş uzatmak içinde işe yararmıki:uhm:
ya arkadaslar yazıldımı bimiorum ama bn geende bi sorıyım..bu hint yagını nasl kullanıosunzz??sac için ama
ben badem yağı kullanıyorum arkadaşlar ve kaşlarımı koyulaştırdı..anlayacagınız dahada hoş oldu...ama hint yağıda alıp kullanmak istiyorumm..
merhaba hanimlar
konuyu okudum basdan beri ben kanada da yasiyorum.benim sorunum saclarimin ve cildimin asiri kuru olmasi..buda kanadanin malum soguk havasinin etkisi var.hint yaginin vede badem yaginin ingilizce veya fransizca karsiligini bilen hanimlar varsa yazarsa sevinirim...
sac dokulmesi yasayan bayanlara tavsiyem, benimde onceden saclarim cok dokulurdu ne yaptiysam kar etmedi...2-3 yildir duzenli olarak mutfagimda zeytinyagi tuketiyorum ve onceden kuruyemis mideme dokunurdu yiyemezdim son 1 yildir kuruyemis yiyorum yani kisaca beslenmemde degisiklik yaptim ve sac dokulmem kesildi diyebilirim..yani herkesde sac dokulmesinin nedeni farkli olabilir. stres,beslenme,hastalik,bunu kisinin kendisi daha iyi bilir o yuzden basta sorunu ortadan kaldirip ona gore dis etkenlere bas vurmak gerekir diye dusunuyorum...
hepinize saglikli guzel gunler dilerimmm:1yes2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?