Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
merhaba hayalmeyal
bende hint yağını kirpiklerime uyguluyorum ama yanma yok. Acaba arkadaşlar gözlerinemi kaçırıyorlar dersin.
Ben pamuk çubuğunun ucu ile sürüyorum gece yatarken ama hiç yanma olmuyor. Sen öyle dene bence

o yağlar göze kaçınca gözün üstündeki tabakayı kurutuyormuş...bi yerde okumuştm doktora sormuşlar

ben 2 haftadır hint yağı kullanıyorum
aktardan aldım ama benimkinin markası falan yok.bide şeffaf renkli .kutusunda yanlızca hint yağı yazıyor
ne iş????????????????*

ben badem yağı kullanıyorum arkadaşlar ve kaşlarımı koyulaştırdı..anlayacagınız dahada hoş oldu...ama hint yağıda alıp kullanmak istiyorumm..

benim saçlarımda çok fazla dökülüyordu ön taraflarda çok seyrek, eczaneden bi tanıdık bi formül verdi, herhangibir şampuanın içine
1ampül bepanthen
1ampül evigen
1kapak çem terebenti
1kapak badem yağı

döküp iyice karıştırıyorum, 4aydır bunu kullanıyorum saçlarım çok az dökülüyor, ve çok güzel parlıyor, hepsini almak için 30ytl verdim bepanten ve evigende 5er ampül var,

ben badem yağı kullanıyorum arkadaşlar ve kaşlarımı koyulaştırdı..anlayacagınız dahada hoş oldu...ama hint yağıda alıp kullanmak istiyorumm..

Peki bu badem yağını saça sürsek saçlarıda koyulaştırır mı acaba?Ben saçlarımın biraz daha koyulaşmasını istiyorum.

kızlar hint yağı da şampuana koyuluyo mu...ya bence pek arınmaz gibi ama...bilmiyorum...saçlar yağlı yağlı kalmasın sonra

mrb :) bnmde sorunum saçlarımla ilgili..benm saçlarım boyalı we uçları çok kırık o yüzden elidorun zeytinyağlı olan şampuanını kullanıorm ayrıca saç kremi de kullanıorm ama saçlarım çok yavaş uzuo daha hızlı uzaması için neler yapmalıım tabi bide bu kırıklardan kurtulmak istiorm bana öneride bulunabilir misiniz lütfen yardım edin

bi de bu yağları falan nasıl kullanacağımı we nerelerde bulabileceğimi yazarsanız çok sevinirim!

ya kızlar bende badem yağı-hint yağı karışımını kullanmak istiyorum ama ne kadar kullanıyosunuz bi seferde onu merak ediyorum.tahmini ne kadarını yediriyosunuz saçınıza.1 tatlı kaşığı, 1 çorba kaşığı?

badem hint ve hakiki zeytin yaglarını karıstır,saclarına iyice yedir ve 1 saat beklet sonrada iice durula...cok ii sonuc aldım.haftada bir yapıom...

a.s.
selam winter,
hint yağı ve badem yağının ingilizcesini söylicem sana canım...diğer mesajları okumadım henüz, bir başkası söyledi mi bilmiyorum ama ben yine de söylim;
hint yağı: castor oil
badem yağı: almond oil
:teselli:

ya badem yağını bede sürdüm kirpiğme çok pis yakıo hint yağıda böle bişe yapıomu kullana varmı?

ya bide kirpik uzatmaktan ziyade çoğaltmak için tavsiye edeceiniz bişe varmı benim yeterince uzun ama çok sseğrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…