• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
uf yaaaaaaa benim saçlarımda çok dökülüyor.denemedigim karışım kalmadı.kardelenes birde senin tavsiye ettiğin karışımı deneyeyim.sağol.

tatlım hint yağını hergece yatmadan önce rimelle kaş ve kirpiklerime kullanıyorum aslında 2 haftadır kullanıyorum kaşlarım hiç biribirine benzemezdi nahayet yola eldiler ayrıca kirpiklerimde maşallah uzun uzun oldu.. tavsiye ederim

pembelicim peki hint yağı saçları gerçekten uzatıyormu nekadar sürede uzatıyor.deneyen varsa cevap verebilirimiii???

tatlım ben hint yağını kaşlarım ve kirpiklerim için kullanıyorum sağlar için zeytinyağı içine evigren ampul kırarak kullanabilirisin..

tamam annadım saclar uzasın diyee çamterabentin
kirpikler icinn Hint Yağı... E kızlar ne olcak böyle süper güzelleşcezzz ama erkekler hic bakmıo kendıne :)

evet süper guzellescez yazda geldı zatensengözlerimebaksanab bosver erkeklerı canım bız herseyı kendımız ıcın yaparız dımı ama:içelim:

kuzum yapmaaaaaaaaaaaaaaa

badem yağı tüy köklerini beslemek ve tüyleri gürleştirmek için kullanılır, kaş ve kirpiklerin azsa eğer kaşını kirpiğini hatta saçını gürleştirmek için kullanabilirsin kuzum ama yüz kol ve bacakta kullanırsan eğer besler tüy köklerini, iyi bişey yapmaya çalışırken kötü sonuçlar almanı istemem, bi araştır istersen badem yağının kullanım alanlarını kuzum

bende çamterebentin aldım şampuanın içine kattımda çok çalkalayamadım galiba az katmıştım ama şampuanın kokusu gitti hep çam kokuyo

0 asit zeytinyağı saf,hint yagi,tatlı badem yaği menekşe yaği,e vitamini ampül kariştırın 1kapta saça uyğuladıktan sonra fresh ile sacı hava almayacak şekilde kaplayın onun üzerinede aliminyum folyo ile sarım sıkı 1şekide sarın 2 saat bakletin 1saatin sonunda fön makinesi tutun.(1de bunu yapmadan önce saçi yıkamalısınız temiz ve kuru saça uyğulanacak) daha sonra sacı kurutun sakın fön veya jöle sürmeyin etkisi kaybolur.sonuc süpper isteyenler denesin hoşçakalın...

Merhaba,bir süre önce benımde inanılmaz saçlarım dökülüyordu..ben saçlarımı biraz kestirdim ve hemen anında dökülme durdu..şu an azcık yine başladı dökülmeye çünki uzadı ve yenıden birazcık daha kestireceğim:)

Ben de hint yağı ve badem yağını karıştırıp (aynı ölçülerde) sürmeye başladım :sm_confused:
acaba hint yağını tek mi kullansam..
yoksa bu şekilde mi devam ettirsem..
ikili karışım pek etkili değil gibi yawww üff ya kirpiklerimi ve kaşlarımı uzatıp gürleşştirmek istiyoruuuummmmmsenağlama

bende kaşlarımı uzatmak için sarımsak ve badem yağı sürüyorum
bu hint yağı kaş uzatmak içinde işe yararmıki:uhm:

arkadaşım bende kaş uzatmaya calısıyorum sarımsak yağı sürmeyi denedim fakat felaket yandım sımdı fındık yağı kullanmaya calısıyorum sarımsak senı yakmıyormu

arkadaşlar hint yağı harika bişey gerçekten kirpiklerime kullanıyorum ve uzadı gibi.ayrıca saçlarıma yılanotu kökü yağıyla beraber karıştırıp kullanıyorum.sonrada çam terebentini karıştırdığım şampuanla yıkıyorum.saçlarım muhteşem oldu gerçekten.yumuşacık ve parlıyo.bakalım uzayacakmı,uzamasını istiyorum çünkü.

canım hint yağını kirpiklerine nasıl uyguladığını tarif eder misin
ben saçlarım için çam terebentini kullnıyorum faydasını gördüm tavsiye ederim

ya arkadaslar bnde çam terebentini kullanıyorum hint yağı badem yağı we susam yağı karışımını da bugün alıp kullanmayı düşünüyorum bu karışımı kullanan varsa saçı ne kadar sürede uzattığını ve ne kadar sıklıkla ne miktarda kullanacagımı yazarsa sevinirim bide bnm saçlarım yağlı daha cok yağlanmasın bunları kullanınca:D saçlarımın kısa sürede belime kadar gelmesini çok istiyorm yardmcı olan olursa çok sevinicem gercekten!!

kızlar benimde saçlarım dökülüyodu. dermatoloğa gittim bi karışım ve bi şampuan yazdı. karışımı çok kullanmadım ama tamamen dökülmeyi önledi. karışımı yazdırırsanız devlet ödüyo ama şampuanı ödemiyo

KARIŞIM:
bepanthane
asit salisik 3g
badem yağı
e vitamini

Şampuan: placenta buğday plasentasından yapılmış

bide dr kan ilacı verdi. kansızlık var bende

Back