Haletiruhiyesiharap Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2019 368 958 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Haletiruhiyesiharap #1 Kızlar iyi günler öncelikle ,bir zamandır kirpiklerim için hint yağı kullandım .kirpiklerim uzadı ama dümdüz duruyor .ben kıvrık olsun istiyorum.bildiğiniz bi kıvırma yöntemi var mı ? Yaa da kirpik perması yaptıran??
Kızlar iyi günler öncelikle ,bir zamandır kirpiklerim için hint yağı kullandım .kirpiklerim uzadı ama dümdüz duruyor .ben kıvrık olsun istiyorum.bildiğiniz bi kıvırma yöntemi var mı ? Yaa da kirpik perması yaptıran??
Suppergirl98 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 161 100 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Haletiruhiyesiharap #2 Bacım 100 tl ilk bi şey yaptır gitsin burda meşgul etme bak milletin işi gücü var .
Haletiruhiyesiharap Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2019 368 958 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Haletiruhiyesiharap #3 Suppergirl98 .!.: Bacım 100 tl ilk bi şey yaptır gitsin burda meşgul etme bak milletin işi gücü var . Genişletmek için tıkla... Milletin ne işi gücü var . Anca eşleri aldatıyor.Onu yazıyorlar. ben de tesellli dağıtıyorum.Şuraya iki yazı yazıp geçseler ne olur ?
Suppergirl98 .!.: Bacım 100 tl ilk bi şey yaptır gitsin burda meşgul etme bak milletin işi gücü var . Genişletmek için tıkla... Milletin ne işi gücü var . Anca eşleri aldatıyor.Onu yazıyorlar. ben de tesellli dağıtıyorum.Şuraya iki yazı yazıp geçseler ne olur ?
Suppergirl98 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 161 100 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Haletiruhiyesiharap #4 Haletiruhiyesiharap .!.: Milletin ne işi gücü var . Anca eşleri aldatıyor.Onu yazıyorlar. ben de tesellli dağıtıyorum.Şuraya iki yazı yazıp geçseler ne olur ? Genişletmek için tıkla... Eyv güzin abla sen devam et
Haletiruhiyesiharap .!.: Milletin ne işi gücü var . Anca eşleri aldatıyor.Onu yazıyorlar. ben de tesellli dağıtıyorum.Şuraya iki yazı yazıp geçseler ne olur ? Genişletmek için tıkla... Eyv güzin abla sen devam et