Kirpik dibi iltihabı

Gokyuzune not 031

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
30
4
25
Arkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına

Doktor dan daha iyi fikir veremeyiz.
Gecmis olsun. Eski rimelden dolayi mi acaba iltihap sebebi

Arkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına

yillar once yasamistim

ne kullandim hatirlamiyorum ama duzenli silmistim gozlerimi

bir dahada olmadi

temizlige dikkat edin elinizle gozlerinizi ovusturmayin makyaj malzemeleri kaliteli olsun rimeli 6 aydan fazla kullanmayin

Bu hastalığın adı blefarit. Size tavsiyem her akşam yatmadan önce Dalin Bebek şampuanıyla iyice ovarak yıkayın en az iki dakika ılık suyla. Daha da iyilsemezse blefaro şampuan onu alın onunla yıkayın. Verilen ilaçları da kullanmayı ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…