- 4 Mart 2022
- 30
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi Gokyuzune not 031
İnanın rimel neredeyse 3 aya yakın hiç kullanmıyorumDoktor dan daha iyi fikir veremeyiz.
Gecmis olsun. Eski rimelden dolayi mi acaba iltihap sebebi
Arkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına
Bu söylediginiz şampuanı yazdırmak mı lazım yoksa direk istediğimiz de veriliyor mu?Panik yapilcak bir durum yok onun sampuanlarida satiliyor ondan alin eczaneden gozunuzu gunde 2 kez yikarsiniz TTO blefaritto goz sampuani alin gecmis olsun
Bu söylediginiz şampuanı yazdırmak mı lazım yoksa direk istediğimiz de veriliyor muPanik yapilcak bir durum yok onun sampuanlarida satiliyor ondan alin eczaneden gozunuzu gunde 2 kez yikarsiniz TTO blefaritto goz sampuani alin gecmis olsun
Bu hastalığın adı blefarit. Size tavsiyem her akşam yatmadan önce Dalin Bebek şampuanıyla iyice ovarak yıkayın en az iki dakika ılık suyla. Daha da iyilsemezse blefaro şampuan onu alın onunla yıkayın. Verilen ilaçları da kullanmayı ihmal etmeyin.Arkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına
Şampuanlar direkt alınıyor yazılmıyor. Bebek şampuanına göre fiyatları biraz fazla.Bu söylediginiz şampuanı yazdırmak mı lazım yoksa direk istediğimiz de veriliyor mu
Adı nedir acaba kullandıgınız göz şampuanınınGöz şampuanı beni rahatlamıştı deneysbilirsiniz.
Göz doktoruyla çalışıyorum. Blefaroshampo veya TTO şampuan öneriliyor. Tabi öncelikle bebek şampuanı öneriliyor.Adı nedir acaba kullandıgınız göz şampuanının
Göz doktoruyla çalışıyorum. Blefaroshampo veya TTO şampuan öneriliyor. Tabi öncelikle bebek şampuanı öneriliyor.
Mesela TTO bir ara 145 TL idi . Fiyatlar değişkenlik gösterirPrki fiyatları nedir acaba bilginiz var mı
BlefaroshampoAdı nedir acaba kullandıgınız göz şampuanının
Peki bahsettiğiniz çay bildiğimiz siyah çay demi biraz açar mısınızdoktorun verdiği damlalar + bebe şampuanı ve günde birkaç kez çayla pansuman yaparak geçiriyorum ben