- 4 Mart 2022
- 30
- 4
- 25
- Konu Sahibi Gokyuzune not 031
Peki bunları yaptıgınozda kaç günde veya haftada geçiyordoktorun verdiği damlalar + bebe şampuanı ve günde birkaç kez çayla pansuman yaparak geçiriyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bunları yaptıgınozda kaç günde veya haftada geçiyordoktorun verdiği damlalar + bebe şampuanı ve günde birkaç kez çayla pansuman yaparak geçiriyorum ben
evet bildiğimiz çayın demlikteki dem kısmından temiz bir pamuğa dökün, gözlerinizi silin, hatta bol çayla silin o pamuklarla dikkat edin yanmayın ama ılık olsun çay, Ya da poşet çay demliyorsanız o poşetleri koyun gözlerinize bekletin.Peki bahsettiğiniz çay bildiğimiz siyah çay demi biraz açar mısınız
birkaç günde geçiyorPeki bunları yaptıgınozda kaç günde veya haftada geçiyor
Çok ama çok teşekkür ederim çok saolun yardımcı olduğunuz içinevet bildiğimiz çayın demlikteki dem kısmından temiz bir pamuğa dökün, gözlerinizi silin, hatta bol çayla silin o pamuklarla dikkat edin yanmayın ama ılık olsun çay, Ya da poşet çay demliyorsanız o poşetleri koyun gözlerinize bekletin.
Göze çay çok kullanılır.
Annemede aynı teşhis kondu. Bebe şampuanıyla yıka ve gözünü biraz acıt dedi yani yıkayıp gözünü aç kapa biraz beklet öyle yıka demişti. Fikrimi sunmak istedimArkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına
Çok ama çok teşekkür ederim fikrinizi benimle paylaştıgınız için degerlendiricem söylediginizAnnemede aynı teşhis kondu. Bebe şampuanıyla yıka ve gözünü biraz acıt dedi yani yıkayıp gözünü aç kapa biraz beklet öyle yıka demişti. Fikrimi sunmak istedim
Bende 6 yil goz dr asistanligi yaptim aynen ordan biliyorumGöz doktoruyla çalışıyorum. Blefaroshampo veya TTO şampuan öneriliyor. Tabi öncelikle bebek şampuanı öneriliyor.
Bende 6 yil goz dr asistanligi yaptim aynen ordan biliyorum
Sizce sarımsak sürsem nasıl olur acabaevet bildiğimiz çayın demlikteki dem kısmından temiz bir pamuğa dökün, gözlerinizi silin, hatta bol çayla silin o pamuklarla dikkat edin yanmayın ama ılık olsun çay, Ya da poşet çay demliyorsanız o poşetleri koyun gözlerinize bekletin.
Göze çay çok kullanılır.
Sürme bir şey.Sizce sarımsak sürsem nasıl olur acaba
Arpacık şalazyon olabilir.İyi akşamlar misal bazı arkadaşlar bebek şampuanı felan dediler sağolsunlar 4 5 gündür kullanıyorum birazda olsa düzelme oldu gibi ama gözümün alt kısmında da bişeyler çıkmaya başladı hiç bişey anlamadım ne önerirsiniz acaba
Bulaşıcı mı ki yani biraz araştırdım ama bulaşıcı değil dedi makyaj malzemelerinden bulaşabilir mi?Ciddi illettir kolay terketmiyor özellikle alerjik gözleri. Bu süreçte doktorun önerdiğine tek ek şampuan. Makyaj asla yapmayın. Ve tüm bu süreçte göze kullandığınız tğm kozmetik malzemelerinizi çöpün derinliklerine göndermeyi unutmayın. Yeniletebiliyor malzemelere de geçtiyse.
Benim bir fikrim var ama uygularmisiniz bilmem evet ilk duydugumda böyle saçmalık mi olur dedim denedim kurtuldum sarımsağı ezin bir çay kasigina girecek şekilde birazcikta tuznkiprik dinlerine sür inanki hemen iyileşiyirsujArkadaşlar merhaba doktora göz kontrolüne gittim kirpik dibi iltihabı olduğumu söyledi çok inatçı bişey neredeyse 2 hafta oluyo hala geçmedi damla felan verdi ama bi fark yok gibi bi fikir verin Allah aşkına
Gerçekten geçti mi ya? Bide ezince suyunu mu kendini mi sürü ceza bide günde kaç defa yapıcazBenim bir fikrim var ama uygularmisiniz bilmem evet ilk duydugumda böyle saçmalık mi olur dedim denedim kurtuldum sarımsağı ezin bir çay kasigina girecek şekilde birazcikta tuznkiprik dinlerine sür inanki hemen iyileşiyirsuj
Bir kere yapman yeterli oluyo senede bir kere yapıyorum ezip suyunu sürceksinGerçekten geçti mi ya? Bide ezince suyunu mu kendini mi sürü ceza bide günde kaç defa yapıcaz
Sene de bir kere derken anlamadım nasıl yani hiç geçmiyor mu bu iltihapBir kere yapman yeterli oluyo senede bir kere yapıyorum ezip suyunu sürceksin
Geciyo 1 kere sürdüğün de kimisi tekrarliyo onun için dedimSene de bir kere derken anlamadım nasıl yani hiç geçmiyor mu bu iltihap