Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eltinize yaptığınız krem rengi tülünde fotoğrafını koyarsan çok sevinirim cnm.bende krem düşünüyorumda.ellerinize sağlık muhteşem bir şey çıkmış ortaya.fotoyu merakla bekliyorum takipteyim:))sevgiyle kalın
bebek odası için harika bir tül yapıcam demişsin merak ettim canım yaptıysan eklesene...
harika olmuş ip perden canım .. ellerine emeğine sağlık.. bende istiyorum yapmak çok da özeniyorum ama ewde kedilerim var rahat bırakırlar mı bilmem........(opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş.acaba bende yapabilirmiyim canım.bizim ev ahşap tahta ev yakışırmı acaba..
pardon ya ben yanlış sormuşum özür dilerim.aslında eltinizin gündüz çekilmiş arka fon boşken yani güneşliksiz halini merak ediyorum,gün ışığında.siz koymuşsunuz ya öyle.özür dilerim yanlış anlatmışım
ellerine sağlık çok güzel olmuş
ellerine sağlık canım, muteşem olmuş, keşke bende becerebilsem:hulya:
çok güzel olmuş,güle güle kullan.Bende salonuma yapmak istiyorum ama yere kadarmı yoksa pencere hizasınamı yapsam karar veremedim.Çok beceriklisin maşallah
canım yani kısa yap diosun ,birde ipleri örgü yaptığın yere bağladınmı nasıl yaptın .kusura bakma örgüden pek anlamıyorum da
canım eğer kalorifer peteğin yoksa uzun da çok hoş duruyor
ama eğer uzun yaparsan ucundaki boncuklara gerek kalmaz
yada bir uzun bir boncuklu kısa şeklinde yapabilirsin çok çokk güzel olur boncuklar aralardan ışıldarr:dance:
yada bir kısa bir uzun yaparsın tüm ipleri kısalara dediğim gibi boncuklarını takarsın sonra o uzun olanları tek tek alıp kenara kanat gibi takarsınn ayyyy çok güzel olur yaaa bu çok hoşuma gittiiiii du zaman bulursam ben böyle değiştireyim tülümüüüdelikafadulden:lepi:
evet canım ipleri örgüdeki kafeslere geçiriyorsun aynı atkıya püskül yapar gibi ama ölçüyü iki kat tut bir kere de 2 ip takmış olursun böylece sonra o karede ip çift olacak onu yan kareye geçir tığlakaydirigubbakcemile5
anamm ben bile ablamadım bu anlattığımı inşallah sen anlamışsındırrrr:roflol:
anlayamadıysan canım başka bi yoldan denerim artıkkkkŞeniz
kolay gelsinnn:hulya:
valla süper olmuş ellerine sağlık
bi yatakodamda deniim balkiim olursa salonumada yapabilirim
bunu yıkaması çok sorun olur ama sanki dimi
evet kaça malolduğunu yazarsan gerçekten çok iyi olur.ayrıca gerçekten çooooooooooook güzel olmuş,ellerine sağlık
canım teşekkür ederim,aslında güzel anlatmışsın fakat ben becerebilecekmiyim .inşallah malzemeleri almaya gidersem yapıcam ozamanda başını ağrıtırım.
demettttttttt nere kaçtın kız tamda bullmuştum seni yaaaa