Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:uhm: bu yıkanınca nasıl olacak nasıl yıkanacak ne hale gelecek makinada bunuda düşündünmü ? :uhm::1shok: oturup düğüm çöseceksin gibi kafamçokkarıştı
süperr olmuş canım çok hoş ve çok şık duruyo ellerine sağlık
İnanılmaz güzel olmuş hem çok şık hem de modern duruyor ellerine sağlık arkadaşım.
gülegüle kullan canım.bende balkon kapısına koltuklarımın renginden kapı perdesi yaptım.
ellerine sağlık muhteşem olmuş canım yaaa
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.çok iyi bir fikir oldu banada opuyorumnanaktan
aman allahım ne becerikli hatunlar varmış,mükemmel olmuş,ellerin dert görmesin,iyi günlerde kullan:lepi:
akşam çok başka güzel duruyor ellerine sağlık çok beğendim güle güle kullan:icecream:
vallahi bayıldım inanılmaz güzel olmuş inşallah böyle birşeyi ileride bende yapabilirim
süper ötesi olmus vallahı .....gaza geldım bende yapmak ısterım ama sanırım bıraz beklemem lazım![]()
cok guzelllllllll olmus :1shok:
kaydirigubbakcemile2abla ımzan o kadar guzel kı maşallah bebeşine
allah banada boyle gusel bı kucuk hanım nasip etsın hihoyyyt
sende gordugum bu perdeyı bı komsuma denedık onun ipi bıraz degısıktı sanırım cok kalındı paspas ormek ıcın dı onunkı ....bı sekılde yaptık cok havalı duruyor yaşakkıdı
valla 2 gündür bu topikte çok takılıyorum bayıldım perdeye ya bende kafamda tasarladım yapıcam bende resmini bırakırım ben yukardan boncuklarda sarkıtmayı düşündüm bakalım nasıl olcak
ELLERİNİZE SAGLIK