• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpi ipten yaptığım tül...

eltinize yaptığınız krem rengi tülünde fotoğrafını koyarsan çok sevinirim cnm.bende krem düşünüyorumda.ellerinize sağlık muhteşem bir şey çıkmış ortaya.fotoyu merakla bekliyorum takipteyim:))sevgiyle kalın

ilk sayfaya eklemiştim canım ama dikkat etmedin sanırım bak tekrar ekleyeyim senin için

çok teşekkür ederim ayrıca

dsc05728.jpg

dsc05729t.jpg

dsc05731.jpg

dsc05732b.jpg

dsc05733.jpg

dsc05734g.jpg

bebek odası için harika bir tül yapıcam demişsin merak ettim canım yaptıysan eklesene...

ahh canım hem ramazan hem bebişimden fırsat bulup yapamadım ki:sinifsinif:

en kısa zamanda inşallah

hemde sadece bebek odaları için değil istediğin yere yaparsın ben mutfağıma yapıcam canım

onu örerek yapıyorsun ama anlatmakla olmaz az bişey de olsa alıp başlayınca hemen eklicem resmini canımŞeniz

harika olmuş ip perden canım .. ellerine emeğine sağlık.. bende istiyorum yapmak çok da özeniyorum ama ewde kedilerim var rahat bırakırlar mı bilmem........:((opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş.acaba bende yapabilirmiyim canım.bizim ev ahşap tahta ev yakışırmı acaba..

pardon ya ben yanlış sormuşum özür dilerim.aslında eltinizin gündüz çekilmiş arka fon boşken yani güneşliksiz halini merak ediyorum,gün ışığında.siz koymuşsunuz ya öyle.özür dilerim yanlış anlatmışım

• harika olmuş ip perden canım .. ellerine emeğine sağlık.. bende istiyorum yapmak çok da özeniyorum ama ewde kedilerim var rahat bırakırlar mı bilmem........:((opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
    ne güzel oynar kediler ama demikaydirigubbakcemile3
  • çok güzel olmuş.acaba bende yapabilirmiyim canım.bizim ev ahşap tahta ev yakışırmı acaba..

neden olmasın canım değişik bir hava verir bence hoş olur
    yapabilirsin tabi yaa
    kızlar gerçekten kolay ben yapabildiysem herkes yapar :lepi:
  • pardon ya ben yanlış sormuşum özür dilerim.aslında eltinizin gündüz çekilmiş arka fon boşken yani güneşliksiz halini merak ediyorum,gün ışığında.siz koymuşsunuz ya öyle.özür dilerim yanlış anlatmışım

anladım canım gidince çeker eklerim senin içinŞeniz

ellerine sağlık canım, muteşem olmuş, keşke bende becerebilsem:hulya:

çok güzel olmuş,güle güle kullan.Bende salonuma yapmak istiyorum ama yere kadarmı yoksa pencere hizasınamı yapsam karar veremedim.Çok beceriklisin maşallah

ellerine sağlık çok güzel olmuş

ellerine sağlık canım, muteşem olmuş, keşke bende becerebilsem:hulya:

çok güzel olmuş,güle güle kullan.Bende salonuma yapmak istiyorum ama yere kadarmı yoksa pencere hizasınamı yapsam karar veremedim.Çok beceriklisin maşallah

teşekkür ederim kızlarrr:kedi:

berilnur cum ben ilk önce kalorifer kısmını kısa diğer tarafları uzun yapmıştım
bi süre öyle kullandım
sonra sıkıldım uzun yerlerini de kestim şimdi hepsi kısa:)

sulugöz cüm emin ol sende yapabilirsin canım zor gibi gözüküyor ama gerçekten kolay sadece oyalıyor

canım yani kısa yap diosun ,birde ipleri örgü yaptığın yere bağladınmı nasıl yaptın .kusura bakma örgüden pek anlamıyorum da

canım yani kısa yap diosun ,birde ipleri örgü yaptığın yere bağladınmı nasıl yaptın .kusura bakma örgüden pek anlamıyorum da

canım eğer kalorifer peteğin yoksa uzun da çok hoş duruyor
ama eğer uzun yaparsan ucundaki boncuklara gerek kalmaz
yada bir uzun bir boncuklu kısa şeklinde yapabilirsin çok çokk güzel olur boncuklar aralardan ışıldarr:dance:
yada bir kısa bir uzun yaparsın tüm ipleri kısalara dediğim gibi boncuklarını takarsın sonra o uzun olanları tek tek alıp kenara kanat gibi takarsınn ayyyy çok güzel olur yaaa bu çok hoşuma gittiiiii du zaman bulursam ben böyle değiştireyim tülümüüüdelikafadulden:lepi:

evet canım ipleri örgüdeki kafeslere geçiriyorsun aynı atkıya püskül yapar gibi ama ölçüyü iki kat tut bir kere de 2 ip takmış olursun böylece sonra o karede ip çift olacak onu yan kareye geçir tığlakaydirigubbakcemile5
anamm ben bile ablamadım bu anlattığımı inşallah sen anlamışsındırrrr:roflol:
anlayamadıysan canım başka bi yoldan denerim artıkkkkŞeniz
kolay gelsinnn:hulya:

valla süper olmuş ellerine sağlık
bi yatakodamda deniim balkiim olursa salonumada yapabilirim
bunu yıkaması çok sorun olur ama sanki dimi

evet kaça malolduğunu yazarsan gerçekten çok iyi olur.ayrıca gerçekten çooooooooooook güzel olmuş,ellerine sağlık

canım eğer kalorifer peteğin yoksa uzun da çok hoş duruyor
ama eğer uzun yaparsan ucundaki boncuklara gerek kalmaz
yada bir uzun bir boncuklu kısa şeklinde yapabilirsin çok çokk güzel olur boncuklar aralardan ışıldarr:dance:
yada bir kısa bir uzun yaparsın tüm ipleri kısalara dediğim gibi boncuklarını takarsın sonra o uzun olanları tek tek alıp kenara kanat gibi takarsınn ayyyy çok güzel olur yaaa bu çok hoşuma gittiiiii du zaman bulursam ben böyle değiştireyim tülümüüüdelikafadulden:lepi:

evet canım ipleri örgüdeki kafeslere geçiriyorsun aynı atkıya püskül yapar gibi ama ölçüyü iki kat tut bir kere de 2 ip takmış olursun böylece sonra o karede ip çift olacak onu yan kareye geçir tığlakaydirigubbakcemile5
anamm ben bile ablamadım bu anlattığımı inşallah sen anlamışsındırrrr:roflol:
anlayamadıysan canım başka bi yoldan denerim artıkkkkŞeniz
kolay gelsinnn:hulya:

canım teşekkür ederim,aslında güzel anlatmışsın fakat ben becerebilecekmiyim .inşallah malzemeleri almaya gidersem yapıcam ozamanda başını ağrıtırım.

valla süper olmuş ellerine sağlık
bi yatakodamda deniim balkiim olursa salonumada yapabilirim
bunu yıkaması çok sorun olur ama sanki dimi

teşekkürler canım
yatakodana renkliden de yapabilirsin odana uygun bir renkte çok güzel olur
yıkaması kolay canım tülü camdayken ortaya topluyorsun sonra 3-4 yerinden tülbentle bağlıyorsun çıkartıp koslalı suya bas 15-20 dk beklet sonra duru suya bas aynı şekilde çıkart suyu süzülsün tak geri
arkadaşlar makineye atıyorlar bağlayıp ama ben cesaret edemedim açıkçası
hiçbişey olmuyo diyorlar bilmiyorum

evet kaça malolduğunu yazarsan gerçekten çok iyi olur.ayrıca gerçekten çooooooooooook güzel olmuş,ellerine sağlık

canım teşekkürler
benim tülüm 1 kg ipten çıktı seyrek yaptığım için kilosu 25 TL idi o zaman
eltimin tülü 2 kg dan çıktı çok sık yaptığım için
makrome ipten 3 yumak gitti tanesi 1 TL
boncukların hepsine 9 TL verdim
yani benim tül toplam 37 TL ye çıktıakannehir

canım teşekkür ederim,aslında güzel anlatmışsın fakat ben becerebilecekmiyim .inşallah malzemeleri almaya gidersem yapıcam ozamanda başını ağrıtırım.

becerirsin canım her türlü takıldığını sorabilirsin benim başım ağrımaz zevkle cevaplarım
kadın dayanışmasıvereliniortak:enbuyukkk:Şeniz

Back
X