uzun zamandır bakamıyordum buraya fırsat bulup kızlar malum bebişle zor oluyorrrrr
hepinize teşekkür ederimmmŞenizŞeniz
benimo gerçekten zor değil tatlım.eğer üstünü öremem diyorsan onun yerine ekstrafor kullan.ipleri pencerenin boyuna göre tek tek kes ekstraforadan sarkıt.hayır zincir felan değil sadece ip.hiçbir işlem yapmadan sarkıtıyorsun.
kızlar bu arada çok değişik bir tül daha yapıcam inşallah mtfağıma bebeğim izin verirse tabi süper olacak:lepi:
eline sağlık çok güzel olmuş. benimde balkon kapım var onda deneyeceğim bu modeli.
Harika canım çok güzel olmuş. Bunu biryerde gördüm ama ucunda boncuk yoktu.Ne iyi akıl etmişsin.
çok güzel duruyo gerçekten bayıldım eline sağlık
canım bayıldım valla eline gözüne saglı güle güle kullan bende yapmak istiyorum bu üst kısmını yapamam zaten beceriksizim onu gecelim desek bu uzun uzun sarkan sakallı iple yaptıgın kısmı zincir mi cektin sadece :)) ben anlamıyomda kavis mavis 12 tane 6 tane felan hiç anlamıyom kusura bakma ama bayıldım ya maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende kesin deniycem bunuuu
ayy süper olmuş bayıldım valla
bende yaptım aynından ama seninkinin üstü daha hoş olmuş
bide uçlarındaki boncuklar çok değişik hava katmış
keşke önce bunu görseydim ben yaaa
hepinize teşekkür ederimmmŞenizŞeniz
benimo gerçekten zor değil tatlım.eğer üstünü öremem diyorsan onun yerine ekstrafor kullan.ipleri pencerenin boyuna göre tek tek kes ekstraforadan sarkıt.hayır zincir felan değil sadece ip.hiçbir işlem yapmadan sarkıtıyorsun.
kızlar bu arada çok değişik bir tül daha yapıcam inşallah mtfağıma bebeğim izin verirse tabi süper olacak:lepi: