• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpi ipten yaptığım tül...

uzun zamandır bakamıyordum buraya fırsat bulup kızlar malum bebişle zor oluyorrrrr

eline sağlık çok güzel olmuş. benimde balkon kapım var onda deneyeceğim bu modeli.

Harika canım çok güzel olmuş. Bunu biryerde gördüm ama ucunda boncuk yoktu.Ne iyi akıl etmişsin.

çok güzel duruyo gerçekten bayıldım eline sağlık

canım bayıldım valla eline gözüne saglı güle güle kullan bende yapmak istiyorum bu üst kısmını yapamam zaten beceriksizim onu gecelim desek bu uzun uzun sarkan sakallı iple yaptıgın kısmı zincir mi cektin sadece :)) ben anlamıyomda kavis mavis 12 tane 6 tane felan hiç anlamıyom kusura bakma ama bayıldım ya maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende kesin deniycem bunuuu

ayy süper olmuş bayıldım valla
bende yaptım aynından ama seninkinin üstü daha hoş olmuş
bide uçlarındaki boncuklar çok değişik hava katmış
keşke önce bunu görseydim ben yaaa

hepinize teşekkür ederimmmŞenizŞeniz

benimo gerçekten zor değil tatlım.eğer üstünü öremem diyorsan onun yerine ekstrafor kullan.ipleri pencerenin boyuna göre tek tek kes ekstraforadan sarkıt.hayır zincir felan değil sadece ip.hiçbir işlem yapmadan sarkıtıyorsun.

kızlar bu arada çok değişik bir tül daha yapıcam inşallah mtfağıma bebeğim izin verirse tabi süper olacak:lepi:

uzun zamandır bakamıyordum buraya fırsat bulup kızlar malum bebişle zor oluyorrrrr
hepinize teşekkür ederimmmŞenizŞeniz

benimo gerçekten zor değil tatlım.eğer üstünü öremem diyorsan onun yerine ekstrafor kullan.ipleri pencerenin boyuna göre tek tek kes ekstraforadan sarkıt.hayır zincir felan değil sadece ip.hiçbir işlem yapmadan sarkıtıyorsun.

kızlar bu arada çok değişik bir tül daha yapıcam inşallah mtfağıma bebeğim izin verirse tabi süper olacak:lepi:

onuda görmek isteriiiiizzz :lepi: :lepi:

kızlar bugün ipçiye gittim direk ışıl ışıl bu ip perdeler varya o iplerden buldum hatta küçük bi örnek yapıp asmışlar kilosu 30 tl dedi ama sizce 1 kg yetermi bi cama perde yapmak için.çok güzeldi ama sık sık yapmak lazım çünkü aynı o tüllerin ipinden ince.

kızlar bugün ipçiye gittim direk ışıl ışıl bu ip perdeler varya o iplerden buldum hatta küçük bi örnek yapıp asmışlar kilosu 30 tl dedi ama sizce 1 kg yetermi bi cama perde yapmak için.çok güzeldi ama sık sık yapmak lazım çünkü aynı o tüllerin ipinden ince.

arkadaşım 30 tl pahalı değilmi,bende burda sordum çünkü simli olandan sakalları uzun uzun kilosuna 16 dedi.bayağı fiyat farkı var sanki:bbo:

onuda görmek isteriiiiizzz :lepi: :lepi:

inşallah canım kızım biraz düzene girsinde ilk işim olacak o örülerek oluyor aralarını söküyorsun ayyy anlatmakla olmaazgörmeniz lazımmmm:sm_cool:

cooooooooooooooooooooooooooooook güzel cok begendim

çoooooooooooooooooooooooook teşekkürlerrrrrrrrr:lepi:

canım örneğin resmini çekseydin ya
bizimde bir arkadaş yaptı ip tülden sonuç harika ama yapılışı çin işkencesi gibiiiii çok jnce oluğundan ipler çok sık yapmak gerekiyor unutmazsam onunda resmini çekerimvereliniortak

arkadaşım 30 tl pahalı değilmi,bende burda sordum çünkü simli olandan sakalları uzun uzun kilosuna 16 dedi.bayağı fiyat farkı var sanki:bbo:

canım o kirpi ipten bahsetmiyor ama bulduğun fiyat süper hiç kaçırma ben kg mını 25 tl den almıştım

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende bu gün kızımın odasına yaptım ama bir sorun çıktı yapmak istediğim boyda bir adet örnek ip kestim her sırada onu örnek aldım ama ne tuhaftırki kimi ip uzun kimi kısa oldu:))9

canım cevabın için tesekkürler e ipi kesip takıyosan süper bişey işlem yapmıyomussun ay cok heycanlandım üstünüde enkrafor dediğin sey ne ki :kedi:

başka renklerdede denenebilir herhalde ,
buda çok hoş olmuş...türk kadını çok yaratıcı ya....ellerinize sağlık...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende bu gün kızımın odasına yaptım ama bir sorun çıktı yapmak istediğim boyda bir adet örnek ip kestim her sırada onu örnek aldım ama ne tuhaftırki kimi ip uzun kimi kısa oldu:))9

canım ben o yüzden 10 cm kadar uzun tutun ipleri diyorum her türlü aksiliğe karşı
üzüldüm şimdi

senin anlıyacağın ipi araya verdim nedn öyle oldu anlamadım

ek yapabilirsin kısa kalan yerlere çakmakla yakarak belli olmuyor hiç ipi ziyan etme

canım cevabın için tesekkürler e ipi kesip takıyosan süper bişey işlem yapmıyomussun ay cok heycanlandım üstünüde enkrafor dediğin sey ne ki :kedi:

canım ekstrafor tül dikilirken en üstte kullanılan malzeme dur resmini ekliyeyim darı var enlsi var nasıl seçersen sana kalmış ama dar kullan bence.
1_C%20104%20logolu.jpg

bunun düzünü düşünebilirsin

başka renklerdede denenebilir herhalde ,
buda çok hoş olmuş...türk kadını çok yaratıcı ya....ellerinize sağlık...

her rengi oluyor canım zevkine kalmış
çok teşekkür ederim.

çok beğendim eline sağlık bende yazlık eve yapıcam

Ellerine,emeğine sağlık,çok güzelll

teşekkürler kızlarr

ben de çok beğendim. biraz ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim. yapmayı düşünüyorum ben de.

teşekkürler canım
yapılışında bişey yok
üst kısmını ince makrome iple tığla kafes kafes ördüm
kirpiyi pencerenin uzunluğunu ne kadar istiyorsan o ölçüyü 2 ile çarp birde fazladan bi 10-15 cm ver ki garanti olsun
sonra o kirpi ipi ikiye katla aynı püskül yapar gibi o kafeslere düğüm at
şimdi kafeste 2 ip oldu
bir tanesini diğer kafese geçir tığla sabitle
en üst kısmına da korniş düğmesi dik
tümü bitince camına geçir boyunu ayarla dilersen benim gibi altlarına boncuk tak
boncuğu düğümle sabitlemedim çirkin oldu ipi çakmakla yakarak yapıştırdım
inşallah anlatabilmişimdir kolay gelsin

eltinize yaptığınız krem rengi tülünde fotoğrafını koyarsan çok sevinirim cnm.bende krem düşünüyorumda.ellerinize sağlık muhteşem bir şey çıkmış ortaya.fotoyu merakla bekliyorum takipteyim:))sevgiyle kalın

Back
X