Kırmızı siyah kombin oturma odası..

koltukların güzel ama kırmızı siyah olsa odana diyecek tek kelime bulamazdım sanırım koltukların sütlü kahve?kırmızıyla pek bir alakasını göremedim kırılma arkadaşım lütfen.kırmızı siyah beyaz yapsaydın çok güzel olurmuş ben kahverengini odana yakıştıramadım maalesef

Son düzenleme:
Koltuklar sütlü kahve değil grinin koyu tonlarından telefondan çekim yapıldığı için renkte görünüm problemi yaşanabiliyo. Kırılmamı gerektirecek bir husus yok yoruma ve eleştiriye açığız. Kırmızı siyah olarak attığım başlık alelacele bir başlık oldu değiştirdim ama gözükmüyor :(( aslında siyah gri yazacaktım ama aklımda bu şekilde kalmış. Oturma odası bana ait olmadığı için tabi göz aşinalığından ancak bu kadar oluyor. Değerlendirmelerinizi yaparken odayı siyah ağırlıklı olarak göz önüne alırsanız sorun düzelmiş olacak :))

güzel olmuş gülerek otursunlar ayrıca saat çok hoş ben de öyle birşey arıyorum nerden almış acaba

Perdeler hariç odadaki tüm eşyalar tek başlarına gayet güzeller ancak renk uyumsuzlukları nedeniyle oluşturulan kombineyi beğenmedim.Tv ünitesi güzel ancak gördüğüm kadarıyla kahverengi,halı siyah..........vs

Küçük bi aksesuar ve halının küçük bi bölümü kırmızı ...
Bu siyah-kırmızı bi kombin olmamış..
Açıkçsı pek hoşuma gitmedi.. Ama önemli olan senin beğenmem sen beğeniyorsan sorun yok,a.s.
ıyi günlerde oturun...

Yorumlar için çok teşekkürler hanımlar. Öncelikle belirtmeliyim ki oda bir yakınıma ait ben fikir olması açısından resimlerini çekip paylaştım. Telefonla çektiğimden dolayı olumsuz eleştirilere maruz kalan perdeler aslında göründüğünden çok çok daha güzel hatta görüntüde hiç bir şey gözükmüyor diyebilirim :(( Köşe takımının fiyatı hakkında bilgi istemişsiniz. 2.750 TL özel yapımdır yani bilindik bir markası yok, tamamen yakınımın beğenisi doğrultusunda dizayn edilmiştir. Tabi tv ünitesi de aynı şekilde.

cnm ben halının markasını merak ettim

iki renk koltuk sevmememe rağmen koltukların şekline ve kadifesine bayıldım...
tv ünitesineden öle...
biraz daha kırmızı aksesuar ve yastık kullanırsanız daha tammalayaıcı olacak...

köşe takımı mükemmel, saat ve diğer aksesuarlar hoş. perdeler benim de gözüme batmadı diyebilirim. tv ünitesinde camlı vitrin olmasaymıs iyi olurmuş. biraz eski moda durmus sanki. ama yine de çok hoş bir oturma odası.

perdeler çok net gözükmediği için onların resmini ayrıyetten tekrar ekliyorum :)

Eklentiler

• $Görüntü066.webp
    $Görüntü066.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görüntü068.webp
    $Görüntü068.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 127
Sevimli bir oda olmuş. Bence biraz daha fazla kırmızı objeye yer verebilirsiniz.

Back
X