Kırmızı mercimek

Valla bu çok değişik birşey ne köpük ne kabuk. Bence o corbayi dökün

Tarihi mi geçik. Ben olsam kesin markanın müşteri temsilcisini ararım

Sanırım yine dokmem gerekecek..

Tarihi gecik değil dün aldım özellikle bakarak..

Hayır Pehlivanoğlunun ürünü

Guve mi dicem o boyle olmaz sanirim

Allah sizi kizlar ya atomu parçalar gibi o kadar güzel yaklaşmışsınız ki konuya. Geç kaldım sanırım çorba döküldü her mercimek çorbasında vardır o kucuk minik şeyler senelerdir görüyorum :) muhtmeeln pişince içinden çıkıyor ama hiç araştırma gereği duymamıştım

Ne pisirsem diyordum, mercimegi firina verdim bakalim.
Yanina ne yaptiydin konu sahibecigim

Çok normal.Böcek falan değil.Atmayın çorbayı yazıktır.Yuzde 95 böyle olur mercimek çorbası.Icinden çıkıyor o siyah şeyler

Hayır her mercimekte çıkmıyor , benimde başıma gelmişti ikinci kere pakette kalanı yıkadım biraz suda beklettim mercimekler ayrılınca içinden çıktı böcek sandım döktüm.

Ne pisirsem diyordum, mercimegi firina verdim bakalim.
Yanina ne yaptiydin konu sahibecigim
Konuyu yanlış yere açmisim uyarı aldım o yüzden geç dönüyorum yanina bir şey yapmamıştim çünkü benim minik pasamin öğle corbasiydi kendisi :) size de afiyet olsun

Tek tek alintilayamadim tüm yorumlar ve ilginiz için teşekkürler çorbayı dokmedim , şöyle ki geçen defa ve bu defa yani her pakette aynı şey olamayacağını düşünerek iyice inceledim sizlerin yorumlarıni da göz önünde bulundurarak böcek olmadığına karar verdim . Kabuk gibi duruyor . Çok iyi yikamistim pişirmeden önce ama suda bekletmedim. Bir de sanırım benim bir hatam daha var haslaninca suzmeden bebeğime yaptığım için yağını tuzunu ve az karabiberini de ekliyorum . Acaba karabiberden mi kaynaklanıyor diye bir cezvede su kaynatıp içine karabiber attım ve bir taşım kaynayınca benzer kabuklar çıktı . Yani yüksek ihtimal sebebi bu
Kendime de diyecek söz bulamadım normalde mercimeğin özü çıkar bilirim ama o beyaz kurtçuk gibi olur ya bunu ikidir farklı görünce araştırayım dedim..
Uzun yazdım helal edin ... Sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…