Kırmızı leke ?!

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
42
17
38
29
İyi geceler kızlar geçende yazmıştım kahverengi leke gelmişti benden doktorum önemsemedi dün gece kırmızı geldi ama kıp kırmızı değil ve devamı yok hemen acile gittik muayene etti doktor içerde kanama alanı yok bebeğin kalp atışlarında da bi sorun olmadığını söyledi bu arada ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 6+4 yeyiz şuan bu sabah kendı doktorumla görüştüm aktif kanama olmadığı sürece sorun yok dedi bana bu lekenin sebebi ne belli ki rahim ağzında çok korkuyorum yine olacak diye buna benzer bişey yaşayan varmı ?

Bende gebelikte kanama yaşamıştım kırmızı değildi doktorum devam etmezse önemli değil demişti ama sizinki tüp bebekmis kontrole gidin isterseniz

Bende tüp bebekte 15.ci haftaya kadar yaşamıştım canım ama benimki normal leke değildi aktif su gibi gelen kanamaydı bu normal değildi. Ama senin ki aktif değilse ve leke gibiyse buna normal diyorlar çünkü şuan hem tüp bebekte hemde normal gebeliklerde leke tarzı oluyor. Ablam şuan hamile onunda lekelenmeleri oluyor doktoru normal dedi

Yakın zamanda ultrasona girdin mi canım ? Tüp bebekte galiba leke normal benimde var dün ve bugün oldu yüreğim ağzımda ama sabah doktorum aktif kanamaya dönmediği sürece korkma dedi ultrasonda yaparmış .

Benim anlamadığım neden okuyor bu lekenme doktor şu sebepten dolayı demiyor allıma takıldı yanı sebebini bilsem daha rahat edecek sanki

Yakın zamanda ultrasona girdin mi canım ? Tüp bebekte galiba leke normal benimde var dün ve bugün oldu yüreğim ağzımda ama sabah doktorum aktif kanamaya dönmediği sürece korkma dedi ultrasonda yaparmış .
Dün gece bakıldı acilde içerde kanama alanı yok ve bebeğimin kalp atışları inda da bi sorun yoktu Pazartesi kontrollüm var tekrar

Bende gebelikte kanama yaşamıştım kırmızı değildi doktorum devam etmezse önemli değil demişti ama sizinki tüp bebekmis kontrole gidin isterseniz
Dün acilde göründüm ultrasonla bakıldı bi sorun görünmedi ama yinede korkuyorum tuvalete gitmeye heran bişey olacakmış gibi hissediyorum demekki hemen hemen herkeste olan bişey

Benim anlamadığım neden okuyor bu lekenme doktor şu sebepten dolayı demiyor allıma takıldı yanı sebebini bilsem daha rahat edecek sanki
Sebepsiz oluyor bazen kanama alanı yoksa bile oluyor canım. Bende bu sorunun cevabını çok aramıştım ama hiç bir doktor mantıklı bişey dememişti

Dün gece bakıldı acilde içerde kanama alanı yok ve bebeğimin kalp atışları inda da bi sorun yoktu Pazartesi kontrollüm var tekrar
Yok eğer lekelenmen olmadan ultrasona girdiysen ultrasonda lekelenme yapıyormuş benim dün ultrasonum vardı gecesine leke ve bu akşşam tekrar lekem oldu . Dün geceki lekeden sonra direk tüp bebek doktorumu aradım telaş yapma olabilir onlar dedi ve ultrasonda etkiliyor lekelenmeleri dedi. Sonra internette yabancı çok forumda okudum onlardada aynı olmuş . Ondan skrfum ama galiba tüp bebekte lekelenme normal . Bazı doktorlar bu tür lekelenmelerde aspirini kesiyorlar tüp bebek doktoruna danış mutlaka .

Dün acilde göründüm ultrasonla bakıldı bi sorun görünmedi ama yinede korkuyorum tuvalete gitmeye heran bişey olacakmış gibi hissediyorum demekki hemen hemen herkeste olan bişey
Bende tüp bebek ile hamile kaldım 10. Haftaya yaklaşırken aktif kırmızı kanama oldum sizin gibi asprin kullanıyordum doktorum hemen kesmemi söyledi ve kalçadan promester iğneyi normalde 3 günde 1 yaptırırken 1 hafta hergün yaptım doktoruma sorduğumda suni gebelik olduğu için ilaçların bazen rahim için yeterli olmadığını söylemişti umarım problem yaşamadan gebeliğiniz ilerler

Sebepsiz oluyor bazen kanama alanı yoksa bile oluyor canım. Bende bu sorunun cevabını çok aramıştım ama hiç bir doktor mantıklı bişey dememişti
Yani evet çok ilginç heyecanla Pazartesiyi bekliyorum inşAllah onamana kadar bi sorun çıkmaz

Benimki geldi durdu devamınyoktu o yüzden doktorum önemsemedi inşAllah sorun yaşamadan alırız kucağımıza alırız çok tedirginim korka korka tuvalete gidiyorum

Pazartesi günü kontrollüm vardı doktorum vajinal ultrasonla baktı Salı gecesi kahverengi leke geldi çarşambada da azıcık kan .. aspirini kestik konuştum doktorumla çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten demekki çoğu kişide yaşanan bi durum

Aynısını yaşadım canım çarşamba ultasonla bakıldı çarşamba gece leke ve perşembe akşam lekelenme gördüm bol su bol istirat . Doktorun aspirinide kesmiş progestanlarında vardır . Bende senin gibiyim 2 gündür kafayı yedim korkudan arkadaşıma yazıyorm anneme söylüyorum.. aynısını yaşadım dua et bol bol..

Seninkide ultrasondan olmuş heralde bak inan yabancı forumların birçoğunda herkes yazmış aynısını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…