• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKTİF KANAMA

Benimde aynı senin gibi canım bazen kırmızı bazen kahverengi lekelenme akıntı oluyo bende on gün sonra gidecem kalp atışı için.. senin doktorun ne dedi bu durum hakkında
Olabilir dedi takip edelim dedi, kalp atışını bekliyor bir şey söylemek için muhtemelen

Kızlar bende de 6. Haftada kanama oldu ama kanama alanı hiç yoktu. Sonra kalp atışlarını duyduk. Dün yine kanamam oldu bugün 7+1 deyim doktoruma gidicem şimdi. Tek embriyo tramsfer oldum, bölündü ikiz oldu.
Bende kanama alanı görünüyordu ultrasonda, hatta ben heyecan yapıp ikinci kese sanmıştım :)

6 Mart'ta transfer oldum ben üstten muayene yaptı
Ay bende geçen sene 6 martta transfer olmuştum anılar geldi canlandı gözümde tabi benim nasip olmadı ikizlerimi kaybettim 5 aylıkken rabbim sizinkileri korusun bol bol dua et canım cinsel iliskiden kaçının bol bol su iç ve yat ben rahim ağzı yetmezliginden kaybettim birde kese ve kalp atışını gördükten sonra hep lekelenme yaşadım progestan 200 mg alttan alıyordum bide iğne vurunuyordum hep rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ay bende geçen sene 6 martta transfer olmuştum anılar geldi canlandı gözümde tabi benim nasip olmadı ikizlerimi kaybettim 5 aylıkken rabbim sizinkileri korusun bol bol dua et canım cinsel iliskiden kaçının bol bol su iç ve yat ben rahim ağzı yetmezliginden kaybettim birde kese ve kalp atışını gördükten sonra hep lekelenme yaşadım progestan 200 mg alttan alıyordum bide iğne vurunuyordum hep rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizede en hayırlı zamanda kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah bende bir sürü ilaç kullanıyorum Rabbim kolaylık versin

Atlattınz mı kanama sürecini ne kadar sürdü salı gününden beri kanama lekelenme devam ediyo ama kese etrafında bir kanamam yok sadece dışarıya bir kanama var
Yok canım atlatamadım maalesef. Dün yine yoğun bir kanamam oldu. 3-4 günde bir yoğun oluyor, diğer aradaki günlerde lekelenme oluyor.

Kızlar doktordan çıktım. Bebekler gayet iyi. Haftasına göre boyları vs çok iyi. Kanamalar hafifse normal dedi. Kılcal damar kanamaları bunlar dedi. Bu arada 6. Haftada ikiz olduklarını gördük biz

Aaaa evet ya özel daha çok önemseyip bakıyor ben ilk devlete gittim pişman oldum şimdi artık 10 nisanda gideceğim orda görünür daha detaylı bakıyorlar gerçekten özellerde
Aslında tamamen doktorla ilgili benim 5+6 da kanamam oldu. Korktum hemen acile Liv hospital ulus hastanesine gittim istanbulda. Çok iyi bir hastane ama doktor kesemide görmedi, üstelik betam 35.000 lerdeydi. Bana biyokimyasal olabilir dedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim. Direkt kalp atışlarıyla beraber tek kesemi gördü. Bunu görmeyen doktor kör müydü dedi. Yani demem o ki bazen hastane değil de doktor da öneml

Back
X