• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKTİF KANAMA

Aslında tamamen doktorla ilgili benim 5+6 da kanamam oldu. Korktum hemen acile Liv hospital ulus hastanesine gittim istanbulda. Çok iyi bir hastane ama doktor kesemide görmedi, üstelik betam 35.000 lerdeydi. Bana biyokimyasal olabilir dedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim. Direkt kalp atışlarıyla beraber tek kesemi gördü. Bunu görmeyen doktor kör müydü dedi. Yani demem o ki bazen hastane değil de doktor da önemli
Gerçekten çok doğru bazı doktorlar çok gıcık oluyorlar.ilgilenmiyorlar

Kızlar burda özel bir hastaneye gittim orda kese ve yolksac göründü devletteki doktorda aynı şeyi söyledi dünde başka bir doktora gittim kese var ama yolksac yok dedi çarşamba günü beta hcg 7352 ydi bugünde 8532 çıktı arada üç gün olmasına rağmen artmamış bu durum yaşayan var mı doktorumu aradım Beta takibini gebeliği öğrenmek için yapıyoruz dedi seninki 5 haftalık şimdi ultrason tabiki yapılacak beta değerine bakmıyoruz dedi kafam o kadar karıştı ki birde araya bayram girdi bilgisi olan yazabilir mi

Back
X