- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.131
- 198
2 tarif alabiliyor muyuz kiAcmazsan her yerde anlatirim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tarif alabiliyor muyuz kiAcmazsan her yerde anlatirim ama
3 er verdim herkese sen almadın mı2 tarif alabiliyor muyuz ki
3 er verdim herkese sen almadın mı
O kadar tarif var mı
Size 40 çeşit yemek çıkartırım etle. Tatlı ekşisinden soğuk mezesine kadar... Yeterki mevzu et olsunO kadar tarif var mı
Sana bir tarif daha vereyim o zamanSize 40 çeşit yemek çıkartırım etle. Tatlı ekşisinden soğuk mezesine kadar... Yeterki mevzu et olsun
Şansım iki katına çıkacaksa hemen alırımSana bir tarif daha vereyim o zaman
Bölünebilir,Şansım iki katına çıkacaksa hemen alırım
Yaparım diyen sendinVaatlerde bulundu derim2 tarif alabiliyor muyuz ki
Ben yapardım da Nevreste bölünür diyorrrrrYaparım diyen sendinVaatlerde bulundu derim
Sen yapıp bana kargo ile yollaBen yapardım da Nevreste bölünür diyorrrrr
Ben bir tarifle zor puan topluyorum bir de bölünmelere girersek eksilere düşmem gerekecek
1000 kişi oy verecek diyelim.Ben yapardım da Nevreste bölünür diyorrrrr
Ben bir tarifle zor puan topluyorum bir de bölünmelere girersek eksilere düşmem gerekecek
Ama 2 tarif demek 2 şans demek 40 ya da 10 oyla birinci olmak mühim değil ki1000 kişi oy verecek diyelim.
Tarif sayısı arttıkça oylar bölünür
Aaa olur mu ben yapayım sen gel taze taze ye şekerimSen yapıp bana kargo ile yolla
İkisi farklı yarışır oylarını toplamayızAma 2 tarif demek 2 şans demek 40 ya da 10 oyla birinci olmak mühim değil ki
neyse ben tarif almayacağım zaten doydum
Yine de şansımı deneyim desem yeni bir tarif verecek gibisin ???İkisi farklı yarışır oylarını toplamayız
Benim tarifi sana vereyimYine de şansımı deneyim desem yeni bir tarif verecek gibisin ???
Sen ne yapacaksın ki? İçimden et sarma geçtiBenim tarifi sana vereyim
Söylemem sürprizSen ne yapacaksın ki? İçimden et sarma geçti
İnsanın hevesini aklında bırakıyorsunSöylemem sürpriz