- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.154
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun minikim var şu sıralar geneldeÇok geçmiş olsun bütün çocuklar mı aynı ya benimkiler de kusma ateş var
Etli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldinOhh maşallah iyi gezmeler
Nasıl güzel görünüyorEki Görüntüle 2911341 @Blue_Peri Ereğli gölü Yalvaç tarafından
Okulları geç acsalardi keşkeGeçmiş olsun minikim var şu sıralar genelde
Mis gibiiiiiEtli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldin
Bir baktım konya 1.5-2 saatEtli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldin
Geç acsalarda yine olurdu zannımca minikOkulları geç acsalardi keşke
Hadiyaa neyse sonra bekleriz butarafa yineBir baktım konya 1.5-2 saat
Hatta arkadaşlar oraya da gidelim dediler de biz perişan durumdaydım biz eve donduk ama onlar devam etti :))
Yani çevremde mahallede telefonla konuştuğum tüm herkesin çocuğu rahatszi ya kusma ateş yada öksürüyorGeç acsalarda yine olurdu zannımca minik
Seneye samsun a giderken İnşallahHadiyaa neyse sonra bekleriz butarafa yine
Benim kızda atesliydi şükür bugün ateş yok ama öksürük devamYani çevremde mahallede telefonla konuştuğum tüm herkesin çocuğu rahatszi ya kusma ateş yada öksürüyor
Tam mevsim degisimi
İnşallahSeneye samsun a giderken İnşallah
Çok geçmiş olsun ben bugün hepsine zencefili basicam başka çare kalmadı ortanca ilaç içmiyorBenim kızda atesliydi şükür bugün ateş yok ama öksürük devam
Yapacak bişi yok ozaman bas gitsin minikimbende bal pekmez ,nane kekik,adaçayı Allah ne verdiyse artık iciriyorumÇok geçmiş olsun ben bugün hepsine zencefili basicam başka çare kalmadı ortanca ilaç içmiyor
Aynen öyle iyi o kul başlayacak okula hidecek sağlam çocuk kalmadı bendeYapacak bişi yok ozaman bas gitsin minikimbende bal pekmez ,nane kekik,adaçayı Allah ne verdiyse artık iciriyorum
Kıyamam yaaaAynen öyle iyi o kul başlayacak okula hidecek sağlam çocuk kalmadı bende
Sağol canım. Sizede çok geçmiş olsun Sonbahardan olsa gerekÇok geçmiş olsun bütün çocuklar mı aynı ya benimkiler de kusma ateş var
İnşallah cancağzımBitince dinlenirsin cancağızım
İnşallah cancağzım