Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olcak bu tatlı pekii aynı yarışmada katıldığımız gibimiAslında biri şimdi açılıyordu.Hazırlıksız olunca akşama erteledik:)
Her hafta yapılacak ve tek tatlımız var:)
Nasip ablacımO zaman bu hafta bekleriz:)
Evet canım pınar labneli bi tatlı yapıcaksın detaylı tarif ve sunumda labne görünecekNasıl olcak bu tatlı pekii aynı yarışmada katıldığımız gibimi
Evet aynen. Her ayrıntıyı fotoğraflayıp konu açıyorsun. Sunumda illaki pınar labne kutusu olmak zorunda. Yoksa tarif kabul edilmiyorNasıl olcak bu tatlı pekii aynı yarışmada katıldığımız gibimi
Hadi actim anladimHadi kaçtım:)
Heee ama pınar labneyle yapmamızda şart yani öylemiEvet aynen. Her ayrıntıyı fotoğraflayıp konu açıyorsun. Sunumda illaki pınar labne kutusu olmak zorunda. Yoksa tarif kabul edilmiyor
Tamamm anladım şimdii okeyyEvet canım pınar labneli bi tatlı yapıcaksın detaylı tarif ve sunumda labne görünecek
Az gününüz kalmış komşumNoldu hanımlar
Evet içine Pınar labne ekliyorsun. Geçmiş yarışmalara bakıp fikir alabilirsinHeee ama pınar labneyle yapmamızda şart yani öylemi
Aksam kaçta başlıyo bu başvurEvet içine Pınar labne ekliyorsun. Geçmiş yarışmalara bakıp fikir alabilirsin
Tamam sağol canimm o zaman ben bi düşüniyim olursa katılırım7 de burda olun dedi Nevreste