- 8 Haziran 2013
- 57.051
- 151.532
- 898
Akşam 7 de konu açılınca başvuru yapacagızŞimdi başvuru yapamıyoz mu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam 7 de konu açılınca başvuru yapacagızŞimdi başvuru yapamıyoz mu yani
Eveeet az kaldı valla, dün çatı muayenesi oldum fenayım bekliyoruz bakalım şimdilik.Az gününüz kalmış komşum
Pınar başlıyor bu akşam. Onun için etiket yaptık ama senin işin başından aşkındır bu ara
Heyecan yaptımAkşam 7 de konu açılınca başvuru yapacagız
Banada fikir ver canoEvet içine Pınar labne ekliyorsun. Geçmiş yarışmalara bakıp fikir alabilirsin
Sen git arastir canim saat 7de burda olHeyecan yaptım
Sağlıkla sıhhatle kucagına al. Doğumun kolay geçsin inşallahEveeet az kaldı valla, dün çatı muayenesi oldum fenayım bekliyoruz bakalım şimdilik.
Akşam açılıyorsa yarın da doğmazsa yaparım belki tatlıda yasak listesi neydi ona göre başka tatlılar için hazırda bekleyim de yazayım hemen akşam
Tamam canımSen git arastir canim saat 7de burda ol
PikiBanada fikir ver cano
Evet benim alintimi görmedin tebrik alintimiKızlar yetişemiyorum:)Alıntı görmediğim varsa kusura bakmayın:)
Benim süpürge ortada kaldı:)
Ben işime döneyim:)
Pınar yarışmaları daha zevkli ve hızlı geçiyorHeyecan yaptım
Krem karemel yapayim gene en basiti
Cizkek varsa varimBir sen birde ben yapacağım
Akşam gel pide güzeliEvet benim alintimi görmedin tebrik alintimi
İkinci katılımım bi kere daha denemek istiyorum. Bi tane buldum aslındaPınar yarışmaları daha zevkli ve hızlı geçiyor
Sanatsal bir çalışma da olurKrem karemel yapayim gene en basiti
Senide etiketledim sende görmedinAkşam gel pide güzeli
Çok şükür gül goncam geçti bitti iyiyim şükür, sen nasılsınKısmetse tabi kesin değil yani:))
Çicemmmm nasıl oldun geçtimi karantinan iyisin demi
Bir kaç tane daha olsun. O alınmışsa diğer tarifi alırsınİkinci katılımım bi kere daha denemek istiyorum. Bi tane buldum aslında
Kapora vereyim bana ayırKonu açılır açılmaz gelin öncesinde gelmeyin