Biz seninle puding yapalım mı:)Aa niye sütlü tatlı Yapcam ben ama chesecake değil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz seninle puding yapalım mı:)Aa niye sütlü tatlı Yapcam ben ama chesecake değil ki
Ne beyaa ne yapcan görmedimAa niye sütlü tatlı Yapcam ben ama chesecake değil ki
Canım akşam 7 civarı Pınar labneli tatlılar kategorisi tarif vereceğim:)Almak istersen özele beklerim:)Geldimm
Kısmetse tabi kesin değil yani:))İnşaallah ablacım:)
Çicemmmm nasıl oldun geçtimi karantinan iyisin demiHerkese yasak bana serbestmis
Chesecake görünümlü tatlıNe beyaa ne yapcan görmedim
Hatlar karıştı nevoşKonu açılır açılmaz gelin öncesinde gelmeyin
Yinemi labneCanım akşam 7 civarı Pınar labneli tatlılar kategorisi tarif vereceğim:)Almak istersen özele beklerim:)
Pınar bizi çok seviyor::)Yinemi labne
Adımın yanında kalp nerde
Çok teşekkür ederim ablacımBebek geliyormuş gözün aydın olsun,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim
NeyiDuyanlar duymayanlara duyursun:)
Yapalım çok iyi pasta görünümlü puding tarifi var elimdeBiz seninle puding yapalım mı:)
Akşama pınar size geliyormuş
Sağlıcakla dünyaya gelsin annesiÇok teşekkür ederim ablacım
Aaaa bende anlamamışım niye etiketlendiğimiAkşama pınar tatlılar yarışması başlıyor.Tarif araştır konu açılır açılmaz buralarda olursan tarif kaparsın:)