Kocaman yazdım yasak diyeChesecake varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaman yazdım yasak diyeChesecake varmi
Pahalı almam vazgeçtim sjksjksjksjk45tl hamsiyi veriyor abla şehzade karisi belli nasil oluyor
Tamam abla bu sefer cidden öyle paylaşcam ama bu sefer cheesecake mi yapsam acabaİbiza cepte ama profile koydukların gibi sunum isterim
Pınar labne demi nevoşAkşama pınar tatlılar yarışması başlıyor.Tarif araştır konu açılır açılmaz buralarda olursan tarif kaparsın:)
Vallami iyi ozaman ona bakmayalimKocaman yazdım yasak diye
O yasak:)Tamam abla bu sefer cidden öyle paylaşcam ama bu sefer cheesecake mi yapsam acaba
Onu ben yapayım filizkomChesecake varmi
Evet ablacım ilk hafta pınar labneli tatlılar:)Pınar labne demi nevoş
O olmaz ona benzer olur muO yasak:)
Heh bunlarla bilgilendirin beni de ona göre yapıyım teşekkürler cantanem fikirlerinin devamını bekliyorumCidden tepsi sunumun çok iyi. Tabağa koyma. Şeker bisküvi falanda koyma. Orjinal kalsın
Aman al senin olsun istemem chesecake falan sut helvasi yapcamOnu ben yapayım filizkom
Bende bakayım buursam belki katılırım .Evet ablacım ilk hafta pınar labneli tatlılar:)
Oda yasakO olmaz ona benzer olur mu
Biliyorum abla ondan yazdımO yasak:)
İnşaallah ablacım:)Bende bakayım buursam belki katılırım .
Herkese yasak bana serbestmisAman al senin olsun istemem chesecake falan sut helvasi yapcam
Aa niye sütlü tatlı Yapcam ben ama chesecake değil kiOda yasak
Bir sen birde ben yapacağımHerkese yasak bana serbestmis