Yok her şeye dikkat ediliyor yaSen üstüne alınma nevoş. Peri alınsın. Pidem de pidem ömrümü yedi
Aldim kiz 20oyla pogcadaSen zaten hep çok oy alıyorsun. Az aldığını görmedim
Sağ ol CanikomHakettin bence
Urfada değilim diye ezikliyonmu beni sen hala hava cıva yaa havan batsınBurda taş fırınlar tırnak pideler varken hazır yapılır mı kız periş. Faydalanmak lazım. Urfa'dayız sonuçta
Haklisin perü
Bak ya Nasrettin hoca kesildi buda başımıza onun varya böyle bir sözüHaklsin cano
Gidince ararsin beni amaUrfada değilim diye ezikliyonmu beni sen hala hava cıva yaa havan batsınhicbisey elimin lezzetini gecemezz okkadaaaan sen faydalan
Bak ya Nasrettin hoca kesildi buda başımıza onun varya böyle bir sözü
İyi ettin guzum. Sen her zaman elinde yapıyorsun zaten ekmeğiniYok her şeye dikkat ediliyor yaSenin vesilen ile yaptığım şey görülsün dedim
Aynen canımİyi ettin guzum. Sen her zaman elinde yapıyorsun zaten ekmeğini
Peri gibi değilsin
Sende elinde yapiyosun dime cano bilmemne firinindaİyi ettin guzum. Sen her zaman elinde yapıyorsun zaten ekmeğini
Peri gibi değilsin
Abla keşkem ekleseydin yaa canoya iyi havam olurdu benimkinide ekleseydinBak ondan dikkat ettiyseniz başlığımı oylamaya eklemedim.Ev yapımı olduğu anlaşılmasına gerek olmadığını düşündüm.Adalet en sevdiğim
Bende bidaha mor un kullancamAynen canımTek fark beyaz un kullanmıyorum
Mesajıma niye şaşırdım yaptınSende elinde yapiyosun dime cano bilmemne firininda
Yanlislikla yapmisimdirMesajıma niye şaşırdım yaptın
Bak senin ki daha sağlıklıAynen canımTek fark beyaz un kullanmıyorum
Eşitlik olsun dedim,alırsak ondan aldı demesinlerAbla keşkem ekleseydin yaa canoya iyi havam olurdu benimkinide ekleseydinne adaleti oda yapsaydı elindenmi aldik
Yerimmm çok severim ömür yemesini bandiracan pideyideSen üstüne alınma nevoş. Peri alınsın. Pidem de pidem ömrümü yedi
Bizim burada meşhur mor ekmekBende bidaha mor un kullancam
Bi ara çok elimde yapıyordum. Baktım çok yiyoruz kestimSende elinde yapiyosun dime cano bilmemne firininda
Tantuniyi beyazdan yaptımBak senin ki daha sağlıklı
Peri beyaz undan yapmış
Bende denicem kek falan merak ettim gelmis şokaBizim burada meşhur mor ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?