- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Çok üzüldüm ya inşallah iyileşir Rabbimin izni ile herşey onun elindeUyanamiyomus ilac vermisler gene uyanmamis canimya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm ya inşallah iyileşir Rabbimin izni ile herşey onun elindeUyanamiyomus ilac vermisler gene uyanmamis canimya
Rabbim şifa versinEvvanin babasinin kalbinde bisey yok beyinde hasar olusmus şuan çok üzgün gidebilirse karsidan gormeye gidicek persembe günü ilac tedavisinde regl olmus üzüntüden bide
Enişteye aldırtmıştır
Bu lavaş yarışması değil et yarışması farkettiysenHemen beğenmedimi bastı cano
Amin canimRabbim şifa versin
Marifet onuda elde yapmakBu lavaş yarışması değil et yarışması farkettiysen
NoldukineBu lavaş yarışması değil et yarışması farkettiysen
Pideyi hazır almış hava cıva yapıyor işteNoldukine
Gördüm gördümMarifet onuda elde yapmak
İskenderimi gordunmu nasıl ince ince
Peri işte gıcıklık yapıyorNoldukine
Burda taş fırınlar tırnak pideler varken hazır yapılır mı kız periş. Faydalanmak lazım. Urfa'dayız sonuçtaPideyi hazır almış hava cıva yapıyor işte
Haklisin perüPideyi hazır almış hava cıva yapıyor işte
Haklısin canoGördüm gördüm
Peri işte gıcıklık yapıyor
Bak ondan dikkat ettiyseniz başlığımı oylamaya eklemedim.Ev yapımı olduğu anlaşılmasına gerek olmadığını düşündüm.Adalet en sevdiğimBu lavaş yarışması değil et yarışması farkettiysen
Sen üstüne alınma nevoş. Peri alınsın. Pidem de pidem ömrümü yediBak ondan dikkat ettiyseniz başlığımı oylamaya eklemedim.Ev yapımı olduğu anlaşılmasına gerek olmadığını düşündüm.Adalet en sevdiğim
Bende memnunum1.olduğum için değil aldığım o için diyorum56 dan 200 lereBen bile çok oy aldığımı düsünuyorum
Sen zaten hep çok oy alıyorsun. Az aldığını görmedimBen bile çok oy aldığımı düsünuyorum
Ama hakli degilmi canoSen üstüne alınma nevoş. Peri alınsın. Pidem de pidem ömrümü yedi
Hakettin benceBende memnunum1.olduğum için değil aldığım o için diyorum56 dan 200 lere