Ne ki bende öğreneyimBirbirimize hep bir şeyler öğretiyoruz canım
Yarından sonra hava bayağı serinliyorÜşüdüm bennn hemen soğudu havalar konya buz kesti
Donuyoz valla hemso yakında yanar doğalgazlar sobalar sabaha kadar ayaz oluyorÜşüdüm bennn hemen soğudu havalar konya buz kesti
Evet ya aman kış çabuk geldi sanki bu seneDonuyoz valla hemso yakında yanar doğalgazlar sobalar sabaha kadar ayaz oluyor
Bakıyorum arada gelip gidiyorum nevrestemmSen uzaktan bakıyorsun
Yemek ve sunumdan bahsediyoruz canımBakıyorum arada gelip gidiyorum nevrestemm
Tamam.Hayırlı Akşamlar Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi.Bakabilirsiniz.Beğenmezseniz düzeltebilirim.
Et Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com
Akşam 8-9 gibi oylamayı başlatacağım bilginiz olsun.Hepinize şimdiden hayırlı olsun
E Elif_Eylul
@-cantanem-
@RedGirl
@Buralardutluuugdu
firdefs
@WunderLost
Blue_Peri
M MissHayaLet
@Dahliadivin
@Kukrim
@sweetgirlcandy
@Jou
@Kerrar
@pearlshine
MssPARE
Rabbim bu kışta dışarda kalanlara yardım etsinEvet ya aman kış çabuk geldi sanki bu sene
Kız gel yemeğinin başında durTamam.
Ben sona kalınca yapamıyorum nevesom bir şey çıkıyor yine yapamiyacaktim annem.bir gün öncesi rahatsızlandı şeker yükseldi hastaneye gittik serum serum üstüne dengelendi akşam.eve anca geldik eğer hastanede kalıcak deselerdi sana mesaj yazcaktım şükür annem iyi oldu bende öyle yaptım bir daha katılırsam ilk başlarda yapicamYemek ve sunumdan bahsediyoruz canım
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBen sona kalınca yapamıyorum nevesom bir şey çıkıyor yine yapamiyacaktim annem.bir gün öncesi rahatsızlandı şeker yükseldi hastaneye gittik serum serum üstüne dengelendi akşam.eve anca geldik eğer hastanede kalıcak deselerdi sana mesaj yazcaktım şükür annem iyi oldu bende öyle yaptım bir daha katılırsam ilk başlarda yapicam
Gecmis olsun canimBen sona kalınca yapamıyorum nevesom bir şey çıkıyor yine yapamiyacaktim annem.bir gün öncesi rahatsızlandı şeker yükseldi hastaneye gittik serum serum üstüne dengelendi akşam.eve anca geldik eğer hastanede kalıcak deselerdi sana mesaj yazcaktım şükür annem iyi oldu bende öyle yaptım bir daha katılırsam ilk başlarda yapicam
Amin perim amin konyanın kışı bilirsin ağır geçerRabbim bu kışta dışarda kalanlara yardım etsin
Saolasin canım aynen valla basyan yapicam inşallah bi terslik olmazsaÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Başta yap ve konuşalım
Çok teşekkür ederim Canikom
İnşaallah canımSaolasin canım aynen valla basyan yapicam inşallah bi terslik olmazsa
Basarilar diliyorum canim ilk defa verdim cidden vermediklerime vercem bundan sonraÇok teşekkür ederim Canikom
İlk defa mı senden oy aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?