- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sonradan gördüm aşk olsun biz yalnız bırakmak duymamış oliiim
Sapşikkkklik yapmaa
He cano hee bı tek senin işin var zaten biz uzattık ayaciklarimizi oturuyoz
Böylede satılmaz ucuza gittik resmen
Yukarda herşey delili ve ispatı ile hali hazırda mevcutttYalann, külliyen yalannnn
İftira atma bana
Aç durma,sende bizim gibi yersem kilo alır mıyım diye biraz korku yaşaStres ol,ürk
Napim açmi durayim öleyimmi
Ne 45 gi 49
Aç durma,sende bizim gibi yersem kilo alır mıyım diye biraz korku yaşaStres ol,ürk
İmâ ettin, bende bunu mu demek istiyorsun bâbında yazdımYukarda herşey delili ve ispatı ile hali hazırda mevcuttt
Ben kendi şahsım adına dedim fuluzu sen karistirdin sus şimdiİmâ ettin, bende bunu mu demek istiyorsun bâbında yazdım
İçinden geçenler onlardı, kabul et
Hadi hadiBen kendi şahsım adına dedim fuluzu sen karistirdin sus şimdi
Hadi hadi
O çevirdiğin kaz mi? Yanmasın diye yaniSoğudu bugün burası
Yandı mı?Soğudu bugün burası
İyi çeviremedi cancağzım, tek taraf kömür olmuşO çevirdiğin kaz mi? Yanmasın diye yani
Sen çalışıyorsun diye rahatsız etmek istememişlerdirTabi bu konuda değil özelden bahsediyorsunuz değil miNevreste elticim ne diyor bu hanımlar diyordur şimdi
Elticim, bu arkadaşlar beni dün yalnız bıraktılar. Can sıkıntısından öldüm, gavranım sandalyede oturmaktan düzleşti.
Ziyan oldu cancağızımİyi çeviremedi cancağzım, tek taraf kömür olmuş
Ne diyon sengadın bizi suçluyor burda yalnız biraktiniz diye sen git bide sen sat hepimize geldi o laaaaf sustum konusmiciiiimO çevirdiğin kaz mi? Yanmasın diye yani
Elini ver öpeyim ablaSen çalışıyorsun diye rahatsız etmek istememişlerdirTabi bu konuda değil özelden bahsediyorsunuz değil mi
Öp bakayımElini ver öpeyim abla
Evet elticim, özelden bahsediyoruzSen çalışıyorsun diye rahatsız etmek istememişlerdirTabi bu konuda değil özelden bahsediyorsunuz değil mi