- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Hadi hayirli olsun bitince görekDuvar süsü
Deneme yapıyorum.Düğüm çalışması diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirli olsun bitince görekDuvar süsü
Deneme yapıyorum.Düğüm çalışması diyelim
Sen de sağol aşkomSağ ol aşko Bu ip inceymiş bende düğüm denemesi yapıyorum.Asarım bir yerlere
Tamam olurHadi hayirli olsun bitince görek
Sen de sağol aşkom
Daha iyiyim jennam dişçim covid olmuşBal0ncuk dişin nasip oldu .?
Çok acilse bekleme bence ,cektir birine kurtul ,yemek yedirmez,uyutmazDaha iyiyim jennam dişçim covid olmuş
Neyseki yarındı randevum... Haftaya ertelendi ama ağrıyla nasıl beklerm bilmiorm
Çekilexekmi bilmiormki... Bide süt sağıormÇok acilse bekleme bence ,cektir birine kurtul ,yemek yedirmez,uyutmaz
Sen de haklısın kuzum ama diş çok zor,Allah yardimcin olsunÇekilexekmi bilmiormki... Bide süt sağıorm
Her doktorada güvenemem
Yandayım aşko
Tamam aşkomYandayım aşko
Cokzel aşko,ellerine sağlık
Sağ ol aşkomCokzel aşko,ellerine sağlık
Sen de sağol aşkomAnnem de yapmıştı buna çok benzeyen bir şey, bulursam atarımSağ ol aşkom
Yeni iplerimi ziyan etmeden başlayabilirim
At bakayım aşkomSen de sağol aşkomAnnem de yapmıştı buna çok benzeyen bir şey, bulursam atarım
Yaprak şeklinde yapmıştı o ,çok net değil ama istersen soylerim kardesim yollar ,bak bu aşkoAt bakayım aşkom
Ya bunu bile şimdi resimden bakınca şurası şöyle olabilirdi vs...diyorum.Hatta bazı yerleri düzelttimFazlaca örnek incelemem lazım