Canikom 2 tarif yapılmış geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canikom 2 tarif yapılmış geliyor
Cokmu güzelCanikom 2 tarif yapılmış geliyor![]()
Görmedim sadece yaptık dedilerCokmu güzel![]()
Tarifi mi seversin, yoksa beni mi NevoşBiride ben çok severim eminim çok güzel olmuştur![]()
Canımmm ben de hem seni, hem de yaptığın bütün tarifleri çok severimİkisini birden![]()
Tmm nevoşumYok canım uzun zamandır yapmadığımız bir şey düşünüyorum![]()
Sağ ol canımCanımmm ben de hem seni, hem de yaptığın bütün tarifleri çok severimtantuni geldi şimdi aklıma
![]()
Sponsor değil yaniTmm nevoşum![]()
Canım sen nasılsın, ben pek giremiyorum bu aralar, okullar açıldı ,koşturmaca başladıTmm nevoşum![]()
Ben de merak ettim, ne olacak acabaSponsor değil yaniSponsor var diyelim pınar değil
![]()
Ben tatlıya katilsam sadece iyi.olurSponsor değil yaniSponsor var diyelim pınar değil
![]()
Canım benim valla özledik seniCanım sen nasılsın, ben pek giremiyorum bu aralar, okullar açıldı ,koşturmaca başladı![]()
Ben de özledim sizleri kiraz güzelimCanım benim valla özledik seniçok teşekkür ederim, şükür iyiyim
sen nasılsın bebekim
rabbim kolaylık versin inş
![]()
Pınar gelmezse bir süre tatlı düşünmüyorumBen tatlıya katilsam sadece iyi.olurondan soruyorum
![]()
Oyy kreşede gidermiş ya ısırırımBen de özledim sizleri kiraz güzelimbir düzene otursa her şey, daha sık girmeye çalışacağım, ufaklık kreşe başladı, bir yandan o, bir yandan ablasının okulu, bir yandan kendi okulum , bir yandan ev işleri derken gün nasıl geçiyor, ne zaman akşam oluyor, anlamıyorum
![]()
Aa isabet olur gelsin tatil timePınar gelmezse bir süre tatlı düşünmüyorum![]()
Yemekte iyi olmadığını mı düşünüyorsunAa isabet olur gelsin tatil time![]()
Ne kadarr güzel tarhana keşşşşke benim olsa