Canikom 2 tarif yapılmış geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canikom 2 tarif yapılmış geliyor
Cokmu güzelCanikom 2 tarif yapılmış geliyor
Görmedim sadece yaptık dedilerCokmu güzel
Tarifi mi seversin, yoksa beni mi NevoşBiride ben çok severim eminim çok güzel olmuştur
İkisini birdenTarifi mi seversin, yoksa beni mi Nevoş
Canımmm ben de hem seni, hem de yaptığın bütün tarifleri çok severim tantuni geldi şimdi aklımaİkisini birden
Tmm nevoşumYok canım uzun zamandır yapmadığımız bir şey düşünüyorum
Sağ ol canımCanımmm ben de hem seni, hem de yaptığın bütün tarifleri çok severim tantuni geldi şimdi aklıma
Sponsor değil yaniSponsor var diyelim pınar değilTmm nevoşum
Canım sen nasılsın, ben pek giremiyorum bu aralar, okullar açıldı ,koşturmaca başladıTmm nevoşum
Ben de merak ettim, ne olacak acabaSponsor değil yaniSponsor var diyelim pınar değil
Ben tatlıya katilsam sadece iyi.olur ondan soruyorumSponsor değil yaniSponsor var diyelim pınar değil
Canım benim valla özledik seni çok teşekkür ederim, şükür iyiyim sen nasılsın bebekim rabbim kolaylık versin inşCanım sen nasılsın, ben pek giremiyorum bu aralar, okullar açıldı ,koşturmaca başladı
Ben de özledim sizleri kiraz güzelim bir düzene otursa her şey, daha sık girmeye çalışacağım, ufaklık kreşe başladı, bir yandan o, bir yandan ablasının okulu, bir yandan kendi okulum , bir yandan ev işleri derken gün nasıl geçiyor, ne zaman akşam oluyor, anlamıyorumCanım benim valla özledik seni çok teşekkür ederim, şükür iyiyim sen nasılsın bebekim rabbim kolaylık versin inş
Pınar gelmezse bir süre tatlı düşünmüyorumBen tatlıya katilsam sadece iyi.olur ondan soruyorum
Oyy kreşede gidermiş ya ısırırım Isın çok zor canım benim, herşey düzene girer ınş allah kolaylığını versinBen de özledim sizleri kiraz güzelim bir düzene otursa her şey, daha sık girmeye çalışacağım, ufaklık kreşe başladı, bir yandan o, bir yandan ablasının okulu, bir yandan kendi okulum , bir yandan ev işleri derken gün nasıl geçiyor, ne zaman akşam oluyor, anlamıyorum
Aa isabet olur gelsin tatil timePınar gelmezse bir süre tatlı düşünmüyorum
Yemekte iyi olmadığını mı düşünüyorsunAa isabet olur gelsin tatil time
Ne kadarr güzel tarhana keşşşşke benim olsa@yasminsay canim bu tarhana 5kilomu Eki Görüntüle 2919250